2020. augusztus 11., kedd

Sony zajszűrős fejhallgató

Sony zajszűrős fejhallgató

Merüljön el a hangzásban a kategóriaelső, vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató révén. Intelligens és kényelmes zenehallgatás adaptív. Hozza ki a legtöbbet edzésből a teljesen vezeték nélküli WF-SP700N fejhallgatóval.


A zajszűrő technológia kiszűri a környezeti zajokat, a Környezeti hang. Online ár: 1. WH-CH710N vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató. Kiváló teljesítményű, a figyelmed elvonó tényezőktől mentes zenehallgatás, bárhol is jársz.


A zajszűrés alkalmazkodik a környezethez a One Push AINC segítségével. WH-CH700N vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató Fekete. Sony WHCH710NB. Vezeték nélküli Bluetooth-os használat, Mikrofonos, 1dB, 1. Hi-Res formátumok lejátszása, kompakt, összehajtható kivitel.


Ha a headset a fejhallgató -kábellel van csatlakoztatva, a gomb melletti. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt. Termékek széles. Fejhallgatók SONY mindent megtalálsz egy helyen.


Sony zajszűrős fejhallgató

A QNHD zajszűrő processzor zavartalan zenehallgatást kínál. Egyedi automatikus személyes. Részletes keresés». CEa Rufusz Computer webáruházában. Feltöltötte: Tech2. Zajszűrős kategóriában. Digitális zajszűrés. Ahogy mondani szokás: mindenütt jó, de legjobb otthon. A csend és nyugalom szigetén. Az új modell komfortosabb és könnyebb az elődjénél. Cikkszám: WHCH700NH. Aktív zajszűrős fejhallgató a tiszta hangzásért.


Kínálatunkban a legfejlettebb technológiával rendelkező zajszűrős fejhallgatók mind megtalálhatóak. Nem mai darab, igy a viselet jelei meglátszódnak rajta.


Sony zajszűrős fejhallgató

CEvezeték nélküli zajszűrős fülhallgató - fekete. WH-XB900N vezeték nélküli zajszűrős fejhallgató. Az xm3-nak nincs egyszerű dolga, mert az elődök magasra tették a lécet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.