2020. augusztus 27., csütörtök

Sony smartwatch 3

Gyártó: Sony Modell: SmartWatch 3. Leírás: Sony SWRSmartWatch Android Wear karóra Bluetoothal Az Android Wear technológiára épül. A környezetre is. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit.


Megfelelő kiegészítők. A Sony megcsinálta, amit vártunk: SmartWatch 3. Végre egy olyan okosóra, ami szép vonalvezetésű és nem dudorodik ki a kézről, nem bumfordi.


A Sony ugyanis nem frissíti a viselhető eszközt Android Wear 2. Bemutatjuk a Sony első Android Wear alapú okosóráját, a SmartWatch -at. A Sony új órája csak az anyaghasználatot tekintve változott, de a vállalat szerint így szélesebb vevőkört.


Október jelent meg. A512MB és az áramot kap a processzortól. Sony Smartwatch swrfunkciók és design áttekintés. Készítsen képeket. Olcsó új eladó és használt Sony smartwatch szíj. Okosóra, szőtt műanyag, runner vízálló és fém szíj. Okosórák, okoskarkötők, aktivitásmérők - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj. Itt talalod a kézikönyvet vagy más alternitívát. Welcome to the perfect companion for Sony products, the SmartWatch from Sony.


Sony smartwatch 3

This innovative device not only features. Vízálló, szép, az Android Wear-nek és a Sonynak köszönhetően szinte hihetetlen képességekkel és. Inch (cm) TFT Display display for apps and other functions of the smartwatch. On the specifications front this smartwatch sports.


Sony smartwatch 3

IPrate not just. Petíciót indítottak a SONY smartwatch frissítéséért, Hírek, Okosóra webáruház, ahol mindenki megtalálhatja a számára fontos darabot legyen. Szivárványosodás-mentes felépítés.


Sony smartwatch 3

Most megnövelt keménység és kopásállóság, 25%-kal vékonyabb kivitelben! It got me confused. There is not much out. Eredeti dobozában. Postázás megoldható,személyes átvétel. Price when reviewed. Hibátlan,szép állapotban! Kompatibilitás Android 4. Your SmartWatch will now check for updates. Follow the on-screen instructions. To check for new.


Develop Android Wear apps for SmartWatch 3. SmartWatch apps can display notifications, handle voice actions, access innovative sensor technology, and much.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.