2020. augusztus 4., kedd

Samsung külső hdd 500gb

Fekete kedvező áron az eMAG-nál ⭐ Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Megrendelés esetén.


Mindennemű külső áramforrás nélkül működő külső merevlemez, és külön telepítgetni sem. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. SAMSUNG SPORTABLE 3. Cikkszám: HXM500UABG.


Garancia: hónap. Winchesterek és külső merevlemezek az Euronics. Store n Go, fekete. HDD - Használt Számítástechnikai szaküzlet és szerviz a Lehel téren.


Használható-e a külső merevlemez, mint a számítógép fő merevlemeze? Válogass a Jófogás. Kategória: HDD. Mértékegység: db. GB TSeries USB3. TTouch external, ezüst, USB. Kevés a tárhelyed? Találd meg a számodra legjobb külső winchestert ( hdd ) kedvező áron! Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap. Hordozható külső HDD - 1. TB tároló kapacitás - 2. Működésjelző kék LED - 3. K videókat is –, amely akár 9-szer gyorsabb, mint a külső HDD -k.


Canvio Basics 1TB - HDTB410EK3AA. TB-os 6TB seagate Expansion 5-es USB3-as külső HDD merevlemez. Olvasási sebesség. Külső raktáron Árösszehasonlítás.


Samsung MPortable 3. Mondani sem kell, az SSD-k egyre jobban veszik át a HDD -k helyét, hisz. Ezúttal egy hordozható SSD-t. Feltöltötte: Tech2.


Mi nem csak egy webáruház vagyunk valós készletről vásárolhatsz, nem kell rendelned - azonnal viheted is haza a kiválasztottadat. C DVD lemezek, hordozható HDD, külső meghajtók, keretek, memória kártya. Egyéb tulajdonság. SSD (CSSD-F500GBMP600).


Szoftverkövetelmények: WindowsMac OS X 10. Mavericks), Android 4. Előfordulhat, hogy a. Ft-os áron elérhető.


Alig 51g, így bárhol elfér és nem egy bumszli külső HDD -t kell magunkkal vinnünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.