2020. július 1., szerda

Teleszkópos antenna árbóc

Szelvények száma: 8. Falvastagság: 2. Szállítási magasság: 1. Teleszkópos antenna - árbóc. Október 1 20:».


Teleszkópos antenna árbóc

Sziasztok, Találtam egy érdekes oldalt házi gyártású teleszkópos antenna árboc építésre. KEZELÉSI ÉS KARBANTARTÁSI ÚTASITÁS.


A kísérlet célja az árboc magasságának kipróbálása, hogy a két. Eladó a képeken. Stefino, cápa, rádió. Opel Astra teleszkópos antenna Opel nyugati típusokhoz alkalmazható.


Nézd meg széles kínálatunkat. Ez a 1m-es teleszkopikus antennaárboc eredetileg az R-125. Otthoni lomtalanításnál előkerült ez a teleszkópos antenna árbóc, csak azt. A m-es pneumatikus árboc db teleszkópszerűen egymásba csúsztatható alumínium.


Az RWS 60-as és RWS 80-as műholdvevő antenna a mechanikus. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Diamond AM6hordozható teleszkópos árbóc. Antenna árboc és a hozzávaló szerelési anyagok.


Mindene nagyon szép. Fedezd fel a nap ajánlatait. Az antenna kihúzva 70cm, összetolva 26cm.


Teleszkópos antenna árbóc

A XINBO COMPOSITE az egyik legfelső szintű kínai üvegszálas tengerészeti antenna oszlop gyártója, professzionális gyártási ismeretekkel gyárunk képes. Dupla vákuumos, nagy teherbírású tapadókorong, melyet sima, fényes felületre lehet felszerelni. Ideális parabola antenna felszerelésére.


Teleszkópos antenna árbóc

Car audio antenna. Rögzítés sárvédőre. Dönthető antenna szabályozható. Gépocsi márka: Alfa Romeo. A meglévő antennacsonkba csavarható pót antenna szár. VW-Audi-Nissan-Opel szgk. Amikor az antenna árboc készen áll, maga a televíziós antenna a szükséges. Olcsó Autó antenna termékek, Autó antenna márkák. Vásárlás: Autó antenna árak, eladó Autó antennák. Nestle kis tömegű karbonszálas GPS-rú a belső tagot teleszkóposan.


Egy kisebb teleszkópos árboc és egy TV- antenna forgató elegendő az installáláshoz, ami tovább csökkenti a teljes készlet tömegét. Rádió antenna teleszkópos sülyesztett.


A MÉH telepről vásárolt orosz katonai teleszkópos telepíthető tábori antenna árbóc lett volna az alapja. Ennek az antennarendszernek csak részegységei. ANTENNA ( árbóc ) M Mmenet AM, FM 410mm ANT,3(4CARMEDIA), 794.


Egy pompás nagy teleszkóp ott rozsdásodik a toronytetőn.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.