2020. július 24., péntek

Szélvédőre ragasztható

Tápfeszültség. Típus, Belső elektromos antenna szélvédőre. Márka, Univerzális. Ft-os áron elérhető.


Az elektronikus szélvédő antenna a földi sugárzású rádiójelek vételére és erősítésére szolgál. Egyszerűen ragasztással szerelhető. Nincs szükség fúrásra. Erősítés dB.


Erõsítõs beltéri autórádió antenna, amely a szélvédõre ragasztható ! A belső antenna, öntapadós rögzítéssel, beépített erősítővel (V) rendelkezik. Autó TV antenna, szélvédőre ragasztható, Bluebird DVB-T. Fúrás nélkül, könnyen szerelhető autós TV antenna.


Szélvédőre ragasztható

Az autó szélvédőjére ragasztható. CELL-FLEXszélvédõre ragasztható autós tartó (PDA, MP Mobiltelefon). Somogyi Elektronik Kft termékek forgalmazása, gyors kiszállítás.


Szélvédőre ragasztható

DVB-T Csatlakozó neme koaxiális 5mm. Utópiaci és OEM üvegragasztó vízzáró ragasztásokhoz. A Bostiknál célunk az, hogy a ragasztási technológiákat intelligens megoldásokká változtassuk. HOGYAN: SZÉLVÉDŐRAGASZTÁS.


A szélvédő nagyon fontos alkatrésze az autóknak, mert hozzájárul a karosszéria merevségének növeléséhez. Ház, Lakás árak, akciók olcsón! Beépített erősítője nagy erősítést, és kiváló vételt biztosít.


Hátsó szélvédőre ragasztható fűtőszál létezik-e? Trabantom hátsó szélvédőjének fűtését szeretném így megoldani - Válaszok a kérdésre. AUTÓÜVEG RAGASZTÁS : Mint sok más alkatrész a gépjárművön a szélvédő üvegeknek is kibővült a funkciója.


A ragasztó, tömítő technológiával az autóüveg. Válassza ki, hogy hol kívánja elhelyezni az antennát. Antenna belső KSAerősítős. Ajánlott elhelyezése az első szélvédő belső felületén.


A felragasztást megelőzően az antennakábel. Szélvédő ragasztás és kellékei kategória. Nézze meg kedvező áru autóápoló termékeink széles választékát! Jól ismert Üveg.


A régebbi esetében a szélvédő un. Ennél a technológiánál a karosszéria és a szélvédő közötti rögzítést egy vastag gumi.


Egykomponensű poliuretán ragasztók választéka a szélvédők, oldal- és hátsó. FRP (szálerősítésű műanyag) karosszériához ragasztani ? A fűthető szélvédő korántsem újdonság az autózásban.


Szélvédőre ragasztható

A javítást azonban ez esetben is javasoljuk, mivel a ragasztáshoz közel jóval nagyobb a feszültség, így az javítás nélkül sokkal könnyebben megreped. Fűtőszál szélvédőre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.