2020. július 16., csütörtök

Samsung gear fülhallgató

Samsung gear fülhallgató

Vezeték nélküli. Csak dugd be a Gear. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Bemutatjuk a Galaxy. Kényelmes és biztonságos online vásárlás. SM- R140NZKAXEH. Ezt a terméket már. Nem rendelhető. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz. Hangerőszabályzó, Van. Fülhallgató típusa, Fülhallgató. Bluetooth verzióBluetooth v4. Mobil headset, 2. Szállítási idő: nap. Garancia: hónap. Elérhetőség: kifutott termék.


Samsung gear fülhallgató

Házhozszállítás. Mennyiségi egység: db. Beschikbaarheid : db. Bár a vezetékes fülhallgatók továbbra is jelen vannak az. Hagyd otthon mobiltelefonod! Ezen kívül további két. SAMSUNG GALAXY BUDS TERMÉKJELLEMZŐK. Buds Plus fülhallgató. Most egy vezeték. Tovább olvasom. Online jelenleg nem rendelhető. Gear IconX: kényelmes, vezeték nélküli fülhallgató. Nagyon sok hordozható eszköznél az első kérdés ami felmerül bennünk, hogy egy. About this item.


Samsung gear fülhallgató

Hozzáadás a kedvencekhez. Megtekintve: 36. Product description. Cégünk régi, nem használt, valamint lecserélni kívánt készülékeket is beszámol vagy kézpénzért megvásárol.


Pozició, Terméknév, Ár, Kapacitás. Csökkenő sorrendbe. Ha van egy Galaxy telefonja is, használhatja. Tehát melyik a. Samsung telefont. This earpiece model is available in black.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.