2020. július 27., hétfő

Samsung galaxy watch okosóra

Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Lehetőségem volt hosszabb ideig használni a Samsung új, Galaxy Watch okosóráját, a. Meglepő ugyan, de. Feltöltötte: Tech2.


A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ! SM-R800NZ) készülékhez. A Galaxy Watch órát egyszerűen személyre szabhatod és a saját életviteledhez igazíthato. Válogass a Jófogás.


Samsung galaxy watch okosóra

Nevezetesen egy elegáns, robusztus óra, kerek, forgatható. Visszafizetendő. Ft - év garancia fogyasztóknak(magánszemélyeknek). Rengeteg okosóra van a piacon, de úgy néz ki, hogy a Samsung most.


Samsung galaxy watch okosóra

Az okosóra -piacon egyelőre kiemelkedően vezet az Apple, és viszonylag kevesen tudtak felzárkózni a tempójukhoz. A felzárkózók egyike a. Okosóra akár ingyen szállítással a MALL.


Samsung galaxy watch okosóra

Kategória: Okostelefon. Operációs rendszer: Tizen. Magyar nyelv: Igen. SIM kártya: Nem. Beépített GPS, Igen. Lépésszámláló, Igen. Pulzusmérés csuklóról, Igen. Barométer, Igen. Por és vízállóság, IP68. Alvásfigyelő, Igen. Processzor órajele, 1. The Galaxy Wearable application connects your wearable devices to your mobile device. It also manages and monitors the wearable device features and. Ft-os áron lehet a Tié ha nálunk vásárolsz.


A Gear Sés a Gear Sport talán éppen azért tanult el egy rakás. Egy mai, drága okosóra elképzelhetetlen szívós konstrukció nélkül, ami. Samsung Gear Fit Pro okosóra, smart ban smart watch.


Tulajdonságok: Kijelző mérete: 1. Ne feledje, minden termék sérülékeny ezért. A Samsung okosórái mindig is a piac élvonalába tartoztak. A tavalyi Gear Spedig már egyenesen a kedvencünk volt, és úgy tűnik, az idei.


Forgatható fizikai keret ezúttal sincs, van viszont. A jótállás részleteiről az alábbi linkre kattintva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.