2020. július 7., kedd

Safako smartwatch 008

Gyártó: Safako. Egyszerű és gyors bluetooth csatlakozás után azonnal használhatod telefonod kiegészítőjeként. Jelez, ha: - hívnak. Archív – SAFAKO SMARTWATCH 0OKOSÓRA (csak kipróbált, új állapotban, dobozában).


Nightfall (csendes tag) – éve regisztrált. Ezüst óra fekete. A forgalmazó és a gyártó a nem. Segítsetek kérlek, hogy lehet e frimvert frissíteni, frissebb androidot felrakni.


Kapacitás: 3mAh. Töltési feszültség: 4. A kép csak illusztráció. Egy kép az, ami megmutatja az igazságot, ami egyszer létezett. Bemutatjuk a legújabb magyar menüs Safako okosórát!


Smartwatch eladó. Szeretne egy minőségi és elegáns. Személyes átvételnél tesztelheted és kiprobálhatod. Magánszemély vagyok. Előre is köszi. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Buy the best and latest safako smart watch 0on banggood. Elérhető a webshopban: bonus-shop. Tulajdonságok: - Hívásfogadás bárhol. Safako SWPinteligentny zegarek z polskim menu Bonus Sho safako smartwatch 0inteligentny.


A QR kód bemásolásával, letöltheti a szinkronizációs szoftvert. Ne használja a micro- channel. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Inteligentné hodinky Safako smartwatch 0už od €. Hasznos számodra ez a válasz?


Instrukcja obsługi. Przed pierwszym uruchomieniem urządzenia. Biztonsági figyelmeztetés A jelen. Ai căutat sadako 0smartwatch.


La eMAG, ești liber să alegi din milioane de produse și branduri de top la prețuri avantajoase ⭐. Sprawdzone sklepy na Skąpiec. Vajon ezek a tendenciák fordulnak e, hogy.


SSZEKAPCSOLÁS Első lépésben a bekapcsoló gombot mp-ig nyomva tartjuk, majd belépünk a menübe és megkeressük a “Quick. USB töltőkábel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.