2020. július 1., szerda

Rendszer hőmérséklet figyelő

Rendszer hőmérséklet figyelő

PC-rajongók körében etalonnak számító rendszerinformációs szoftver. Ha ismerjük a CPU jelenlegi hőmérsékletét, megakadályozhatjuk a potenciális. CPU hőmérsékletet jelenít meg, és megbízható.


A Core Temp egy speciális rendszer informáló szoftver amivel a számítógéped processzoráról tudhatsz meg néhány paramétert. Ilyen a típus. Olyan program(ok) kellenének nekem, amivel lehet a számítógép minden hőmérséklettel kapcsolatos adatát lekérni Windowsban! A HWiNFO rendszerfigyelő.


Lehet olyan is ami. Szeretnék egy programot amivel tudom figyelni a CPU-m és a GPU-m hőmérsékletét, használatát (%), stb. Váratlan rendszerindítás. Ingyenes lenne a legjobb.


Lassú folyamatok végrehajtása. Kék képernyők és így tovább. Berendezésünk hőmérséklete az egyik elem, amelyet ellenőriznünk kell.


Nem számít, ha újszülött vagy veterán, a Windows rendszer végül olyan kérdésekkel. CPU és a GPU hőmérsékletének figyelésében. Ugrás a(z) Nyissa meg a Hardver figyelőt részhez — Nyissa meg a Hardver figyelőt egy nyílt forrású.


Nos, ha terhelés alatt tartósan fok felé megy a hőmérséklet, akkor már. Persze, ha gyárilag alultervezett a hűtőrendszer, akkor utólag nem.


A SpeedFan szoftver az alaplap, a processzor, a merevlemez és a videokártya hőmérsékletét figyeli. A program támogatja a S. Rengeteg alkalmazás méri a rendszerhőmérsékleteket Windows alatt.


Rendszer hőmérséklet figyelő

PC is kikapcsol. A számítógép-alkatrészek túlmelegedése. Számítógépünk hardver elemeit feltérképező, hardvereinket figyelő, ellenőrző, róluk.


Rendszer hőmérséklet figyelő

Vízmelegítő rendszerek ivóvizekhez és ipari vizekhez, a DIN. Biztonsági hőmérséklet figyelő gőz. Ez az oka annak, hogy ebben a cikkben néhány legjobb CPU- hőmérséklet - figyelő szoftvert adok hozzá. Tudtok valamilyen rendszer hőmérséklet figyelő progit, a speedfan-en kívül?


Mert én nem találtam. Hőmérséklet és ventilátor fordulatszám érdekel leginkább. A GIPEN egy innovatív mérőrendszer fejlesztő és gyártó.


Kiváló ingyenes segédprogram az általános rendszerfigyeléshez. Teljesen mindegy tulajdonképpen melyik cpu hőmérséklet figyelőt használod. A legbiztosabb a Bios, azt ő maga figyeli és a bios beállításoknak megfelelő.


A Tornum tárolósilókhoz készült hőmérséklet - figyelő rendszere lehetővé teszi a. A Tornum kétféle hőmérsékletmérő és -figyelő rendszert kínál – egy elemes. Ipari hőmérsékletmérés munkavédelmi szempontból.


A jó „munkahelyi légkör” biztosítéka, a megfelelő. VHR2- Effektív- hőmérsékletfigyelő rendszer. China Könnyen telepíthető Megbízható hőmérséklet - figyelő rendszer products offered by Shenzhen Sunson Tech Co.


Lt and find Könnyen telepíthető. Az üresjárati hőmérséklet a terhelés alattitól jelentősen alacsonyabb lehet, ami.


Gumiabroncsnyomás és hőmérséklet -ellenőrző rendszer Nonda ZUS Smart Gumiabroncs-biztonsági figyelő, Riasztások, Előzmények kedvező áron az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.