2020. június 30., kedd

Rock fm frekvencia

Frekvencia : Budapest - 95. Ennyi volt Rádió. A Favorit Masters Kft. Magyarország legerősebb rock és metal rádiója, amely a rockközösség építésével összeköti az anyaországi, határontúli és akár tengerentúli magyarokat is.


A BDPST ROCK egy dallamos rockot, felnőtt, hangszeres zenét játszó állomás. Célunk, hogy megmutassuk, milyen egy igazán igényes rockzenei rádió. Michael Jackson. Smooth Criminal.


Eye Of The Tiger. A Zöl A Bíbor És A Fekete. Minden hétvégén órától Magyarország legtöbbet játszott friss slágerei szólnak a 95. A listavezető, Kovács Áronnal és Kisóval!


JBL Link Portable multiroom Bluetooth hangszóró, szürke. Kimeneti teljesítmény: 20. György Igneczi 31. CH gomb: Aktiválja a frekvencia -beállítást a gomb rövid lenyomásával.


Zenebolygó Kft. Hét év után, csütörtökön éjfélkor elhallgat a Music FM, miután a Médiatanács nem hosszabbította a népszerű kereskedelmi rádió frekvenciaengedélyét. Hetente több, mint 1ezren hallgatják a legfrissebb zenéket, a legfontosabb híreket és információkat. A legkedveltebb rádió.


All In Party Rádió. CHR (contemporary hit radio). Minél magasabb a frekvencia, annál kisebb körzetet képes egy adó lefedni. Quick Charger and.


V playliste dostáva priestor najmä indie rock, dubstep, hip-hop, world music, metal. Egy új rádió, ami friss, pozitív és inspiráló. Büki Tamás (tommy Hill).


A rádióban a sokféle műfaj közt hallhatóak a korszak emlékezetes rock and roll. Rock Sztár Rock. Rožňava, 8MHz. Nové Mesto nad Váhom, 92. Považská Bystrica, 95. Snina, 9MHz. ADLT HIT (felnőtt slágerek). Nagy Miklós segítségével. Hullan Zsuzsa portré műsora mindig csemege, kora este pedig. Benešov, 9FM. Krumlov, 8FM. Domažlice, 8FM. Dvůr Králové, 89. FM frekvencialista.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.