2020. március 3., kedd

Nullmodem kábel bekötése

Megoldottam csak visszafelé kellett bekötni a nullmodem kábelt mint ahogy a humax-hoz használom. A nullmodem kábel összeszerelése. A két csatlakozót a következ képpen kell bekötni.


De ez nem mindig lehetséges, hogy vásárolni itt, és meg kell tennie mindent magam. A kulcsokat pc-n soros porton küldöm neki nullmodem kábelen keresztül. A gond az hogy most.


Kábel bekötése biztos jó? Esetleg rx-tx láb. Vagy ha annyira nem egyszerű a dolog, mi a soros csatikon a lábak bekötése ? Kedvező árak, gyors szállítás! Papa és rs2kábelek.


Mennyiség: 1-db. Gyártó: BQ Cable. Ha apa, mint a gep hatuljan, akkor valoszinuleg nullmodem kabel kell neked. Olcsó eladó új és használt nullmodem kábel.


Ez a kábel van female csatlakozó, mindkét végén. Hogyan készítsen null-modem kábelt maga a villogó vevők számára. Hadd idézzem a könyvemet. A kereskedelmi forgalomban kapható ún.


RS-232C kábel. Az elérhető sebesség itt. Nyomtató kábel csatlakozó- bekötése. A csatlakozók bekötése szemből (nem a forrasztás oldaláról) számítógéphez PIN D-SUB MALE nyomtatóhoz PIN.


Ha a soros csatlakozónál található rövidzárakat fokkal elforditjuk, akkor használható egy hagyományos nullmodem kábel. Megfelelő bekötés esetén ezt kell. Ilyet kap az ember a Cisco eszközei mellé is konzolkábel gyanánt. Cannon csatlakozóval.


A dugók bekötését az ember s. Nettó ár: 1Ft. A biztonság kedvéért nem árt ellenőrizni a táblázat alapján a bekötések helyességét. Többféle null-modem kábel létezik. A legegyszerűbb a három.


Soros nullmodem kábel. Távoli vezérlés IP-Bridge modulon. Megfordítja a kábel bekötését.


Csatlakozó kábelek - Vezetékek és kábelek - Széles termékkínálat a Transfer Multisort Elektronik-nál. RJ-kábelbekötések T-568A hálózati kábel bekötése 1. A meghosszabbításhoz használt kisfeszültségű vezetékeket sorozatkapocs másik oldalán, ügyelve arra, hogy a piros vezetékkel.


Minden DB-es kábel meghosszabbításához használható. Nullmodem kábel bekötés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.