2020. március 5., csütörtök

Notebook zár

Kulcsos notebook zár db-os kulcs m-es hossz. Ezzel a lopásgátló kulcsos zárral ellátott, erős, csavart kábellel notebookját bárhol biztonságban tudhatja. HP T1A62AA 10mm kulcsos fekete notebook zár kedvező áron az eMAG-nál ⭐ Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG.


Notebook zár

Biztonsági zár - Laptopokhoz. Hozzáadás a kívánságlistához. Kensington Locking Bracket zár Surface Book-hoz - Laptopzár. Ewent kulcsos 5m notebook. Cookie Settings. JavaScript ki van kapcsolva a böngésződben. Vélemények és értékelések. Kattints és találd meg a legolcsóbb árat az. Targus PA410E számzáras notebook zár (kábel) műszaki adatai. Vághatatlan, erősített fonott acél. Ossza meg a terméket! Ajánlja barátainak, ismerőseinek, a terméket!


Notebook zár

Tökéletes biztonsági megoldás olyan modern ultravékony eszközökhöz, mint az Ultrabooks és a. A notebook zár tehát nem tökéletes megoldás. Ha szerencsénk van, elriasztja a próbálkozókat, és biztos távol tartja az alkalmi tolvajokat. Dicota Laptop lakat Kombinációs zár.


Notebook zár

König számkódos laptop notebook zár. Termék helye: Budapest. Készlet erejéig. Regál webáruház Regál webáruház. Search: Keresés. Laptop zár - Számkombinációs, Laptopzárak Út közbeni biztonság (irodában, iskolában, kollégiumban, étteremben, bemutatón, nyaraláskor.. ) Laptopok, külső. A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet. Garancia: év.


Univerzális és könnyen használható bármilyen laptop és asztali gép esetében a. Itt mindent megtalál, akár otthon, akár irodában van szükség irodaszer termékekre. Notebookzár, kulcszáras, KENSINGTON ”Computer Lock”. További információk. Típus: Számzáras biztonsági lock, termék és ár információ Zár kategóriában.


LogiLink NBS0Kombinációs zárral ellátott biztonsági notebook zár. Laptop zár : 2cikkek „ Laptop zár " számára a Mercateo-nál, az üzleti ügyfelek beszerzési. A kerékpárzárhoz hasonlóan működik.


Csavarja az 1. A feltüntetett árak nettóban értendők, nem tartalmazzák az áfát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.