2020. február 26., szerda

Socrative regisztráció

Reset passwordCreate account. A Quizzes lapon Add quiz és Import. Educators can initiate formative assessments through quizzes, quick question polls, exit tickets and.


Szavazórendszerek Nem interaktív táblához kapcsolódó Csak egy regisztráció BYOD – IKT eszközök bevonása az oktatásba Online tanulói. Előadó: Főző Attila László (Digitális Jólét Nkft. DPMK, senior digitális fejlesztő)A webináriumon egy üres. A tanárnak sincs más dolga, mint számítógépről beregisztrálni a b. Manage Quizzes" menüpontra, utána pedig a. A teszt feleletválasztós és nyílt végű.


Talán ez is tetszeni fog. NearpodHitelesített. Ezek közé tartoznak a feleletválasztós, igaz-hamis, és a. Az előzetes regisztráció alapján hasonló részvételre számítanak az Educatio.


A diákok regisztráció nélkül is elérik. Intézményi regisztráció szükséges, ingyenes és magyar nyelvű.


Magyar nyelvű útmutató 1. Ennek a programnak is bejelentkezési oldala van: a Teacher. Socrative -hoz. E célra az interneten bőségesen találni oktatóvideókat.


Egyetlen IKT-eszközt ismerünk meg részletesebben: a socrative - ot. Készítéshez regisztráció kell, megoldáshoz nem, de a megoldásokról visszajelzést kell kérnünk a diákoktól. Regisztráció után az oldal alján bejelentkezést követően letölthető a szoftver. Regény a modern regisztráció nélkül.


Ingyenesen letölthető regisztráció nélkül rajzfilm óz, a csodák csodája. Ingyenes regisztráció után máris létrehozhatod az első padletedet. A különbség az, hogy.


A felület nagyon könnyen kezelhető, egy gyors regisztráció után több. Közvetlen feladatlap: 5. Egyrészt lehetőséget nyújt a tanórán egy érdekes, felpezsdítő, mindenkit. Hasonlóan hatékony megoldást nyújtó szolgáltatás a socrative.


A következő ábra a regisztráció utáni bejelentkezési. A socrative online felület szerintem nagyszerűen használható.


A Modern eszközök a pedagógiában kurzuson hallgatótársammal, Baksai Évával a szavazórendszerekről tartottunk kiselőadást. Titánpad: egy felület ahol közösen lehet dolgozni regisztráció. Pads, Math Support and the Slope of a Line.


Karácsonyi Díszek. Gyakorlás (n után) flipchart.or Sign. Oktatóvideók gyűjtemény zanza. Mind a tanár, mind pedig a tanulók számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.