2020. február 26., szerda

Radio antenna házilag

Az 540KHz-es középhullámon (MW), vagy URH-n ( FM )? Középhullámon a ferritantenna irányérzékenysége jelentős, nem mindegy hogy áll a. Olcsó de jó UHF, illetve VHF antenna készítése házilag. A rádiózással foglalkozók életében időnként előfordulhat, hogy szükségük támad egy gyorsan és.


Hogyan lehet házilag elfogadható minőségű antennát készíteni FM. Olcsó új eladó és használt Fm antenna házilag. Kültéri, rádió, autórádió, dvb t, kamion, mobil, fm dipol, erősítős szélvédő és beltéri antennák.


Radio antenna házilag

Rádió antenna. Antenna rádió vételhez házilag ? Hossza érdekel. Levittem az udvarra a régi hifitornyot és felszereltem a hangszórókat, de mivel a CD-ket már. Jobb nyereséget szerettem volna a rádió saját "gumiantennájánál", vagy egy negyedhullámú antennánál.


Az antenna talpponti impedanciája. Régi rádióamatőr törvény:"a legjobb antenna erősítő a jól méretezett, jó irányba állított antenna "!


Az ilyen antennák elegendő teljesítményű helyi rádióállomásokat fogadhatnak. Erősítő nélkül dolgoznak, és könnyebb kézzel, mint az aktívak. Az URH ( FM ) antennákhoz használható kis zajú antenna erősítő. Különösen a monó adásoknál javítja jelentősen a vétel minőségét.


Frekvencia: 87. Ezt az antennát támogatja a szélessávú emlékeztető vagy erősítő teszi, hogy az aktív antenna rendszer. Ez egy konyhai FM rádió, fixen felszerelve egy zárt konyhába. Ha nincs antenna, illetve antennajel, akkor mit is erősít az erősítő ? Post by holloo.


Yagi-Uda antenna helyett csak rö. Egyes FM -adók ERP-je a 1kW-ot is eléri, másoké maximum kW. MPlejátszó, autó hifi, 12V. Tudja meg, hogyan lehet kihozni az FM - antenna teljesítményét.


Radio antenna házilag

Az oldalra folyamatosan kerülnek fel utánépíthető antenna leírások. Egy aktív belga rádióamatőr, ON6DSL, készített egy antennát a SOTA kitelepüléseihez. Sony LBT-DRetró Hifi Sztereó erősítő. V-os gépjárművekhez alkalmazható.


Jelentősen elősegíti a jobb vételi lehetőséget a rádióadók esetében. Főként akkor érdemes ilyen. A nem műsorszóró sávra készült antennákat azonban olcsóbb házilag kivitelezni. Kördipol rádió antenna a CCIR URH sávban sugárzott rádió műsorok vételére alkalmas antenna.


Radio antenna házilag

Az egyenes dipoltól abban különbözik, hogy a vételi. Digitális antenna készítés házilag, digitális antenna teszt, digitális tv vétel antenna. Gyenge a vétel vezetés közben? Autórádió antenna erősítő.


A mai világban már minden autó fel van szerelve autórádióval. Az ISKRA FM - F kördipol rádió antenna a CCIR URH sávban sugárzott rádió műsorok vételére alkalmas antenna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.