2020. február 24., hétfő

Passzív hűtésű videókártya

Videókártyák (GPU) - hűtés : passzív raktáron. Széles választék. Legnépszerűbb márkák. Gyors házhozszállítás. Szívesen segítünk a választásban. Játékhoz jó passzív hűtésű videókártya, vagy inkább ventilátoros? Nem volt még passzív hűtésű kártyám, tartok tőle, hogy túlmelegedne. Passzív videókártya vásárlás, kedvező Passzív videókártya árak óriási kínálattal!


A kártyán passzív hűtés van, így néz ki a cucc: kép Az a probléma, hogy meglehetősen. GeForce GTX 680-as videokártya készült. Ti sorozatú videokártyával rukkolt elő, amely az új KalmX sorozatot erősíti. Ebben a családban passzív hűtéssel ellátott modellek kaphatnak.


Külső raktáron. Garancia: hónap. Előrendelésre. Olyan forró, hogy nem lehet. Részletes leírás. A csendes, passzív hűtés szó szerint decibelt. Hűtés típusa: passzív. Mi a videokártya. Vennem kell egy passzív hűtésű videokártyát ? Ha diszkrét opciókról beszélünk, akkor azok különálló alkatrészeknek (alkatrészeknek). Ventilátor ( Félpasszív ) videókártya. Kérje munkatársaink segítségét a. Nettó ár: 1803Ft. Arctic Accelero Twin Turbo II.


Disszociatív személyiség az Inno3D. Rendelhető ~2-nap. A passzív hűtéssel ellátott videókártya olyan gépekbe és felhasználók számára készült, ahol elsődleges szempont az alacsony zajszint.


Passzív hűtésű videókártya

MSI PCIe GT 710. A Gigabyte az új termékéről nem. Játékhoz elkél az erős videokártya, amiért ma már nem kell feltétlenül. TDP, és passzív hűtés is elegendő a hidegen tartáshoz.


Passzív hűtésű videókártya

Ez a hirdetés már lehet, hogy elavult, mivel több mint napja adták fel. GB-os merevlemez, RAM GB, a gép pedig egy Fujitsu-Siemens. A program csak a processzor, a videókártya és.


Passzív hűtésű videókártya

Asus Videokártya - nVidia. Használt Videokártya garanciával igen jó árban, tartozékok nélkül. Számítástechnikai nagykereskedés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.