2020. február 11., kedd

Lg bluetooth hangszóró

Lg bluetooth hangszóró

LG XBOOM Go PKhordozható hangszóró. MERIDIAN technológiával. Egyedülálló, erőteljes hangzás. Tapasztalja meg a kiváló hangminőséget és a kompromisszummentes hordozhatóságot az LG PKhordozható hangszóró jával.


Hordozható hangfalak, bluetooth hangszórók LG ✔️ Rendelj online kedvező áron az eMAG webáruházból! Nagy teljesítményű Hi-Fi rendszer. Azonnal átvehető szaküzletünkbenRészletek.


LG bemutatta az új Xboom Sorozatában hogy tudnak jó hangot jó áron gyártani. Univerzális vezetéknélküli bluetooth audio átjátszó Kristálytiszta hangzás!


Többé nem kell az audio kábelekkel vacakolni! Kompatibilis BÁRMELY. Külső raktáron.


Az Alexa-jellegű WKmellett a WKis említést érdemel, amelynek előlapjába rendhagyó módon 8. Díjak és elismerések. A WKkiváló hangminőséget nyújt, melyet számos díjjal jutalmaztak. Az AI hangszóró találkozása a kivételes hangzással.


Kérjük, a készülék használata előtt olvassa el figyelmesen ezt a kézikönyvet, és őrizze meg későbbi felhasználás céljára. Ft - év garancia. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod!


Xboom Go: az LG idei hordozható hangszórócsaládja. Széles kínálat mobiltelefon hangszórókból a MALL. Garancia: hónap. Bluetooth, USB - Vezeték nélküli hangszórók.


Lg bluetooth hangszóró

Elérhetőség: kifutott termék. LG PKHangfal, Hangfalszett vásárlás kedvező áron hónap garanciával! Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. Hordozható : Igen Teljesítmény : 1W Fizikai jellemzők : Alap szín : Sötétszürke Technikai paraméterek : Készenléti.


Nagy készlettel, akár másnapi kiszállítással. Válogass a Jófogás. LG Sounbar, hangprojektor, hangfal, hangszóró. Happy New Year Szilveszter zene nélkül? Igazi Házibulira vágysz? Zene: Televízióról? Az LG az XBOOM márkanév alatt rengeteg hangszórót kínál már, és most három. A Vmellett apróságnak tűnik a két hangszóró, és egyébként tényleg. XBoom Go PL szériás, vízálló, bluetoothos LG hangszórókat. LED hangulatvilágítás. LG PHbluetooth hangszóró.


Lg bluetooth hangszóró

Beépített mikrofon, ha hívása van a zene megáll és kihangosítóként.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.