2019. december 11., szerda

Nfc használata samsung

NFC technológiát támogató telefonra van szüksége. Near Field Communication, kis hatótávolságú. Az NFC leggyakoribb használata kétség kívül a mobilon történő fizetés.


Az átutalás gyors, egyszerű és kényelmes. Töltsd le NFC -képes androidos mobilodra a Simple by OTP alkalmazást, amelyben megtalálhatod a mobilfizetés funkciót is.


Regisztráld benne az OTP Bank. NFC Tasks is an additional application for the execution of tasks recorded by the NFC Tools. To write and configure tasks on your NFC tags, you can download.


NFC, autópálya-matrica, parkolás, csekkbefizetés, mobilegyenleg feltöltés egy helyen. Pair a device with. A Wi-Fi Direct és a Bluetooth mellett az Android Beam is használható. Egyetlen érintéssel csatlakoztathatja a készüléket egy NFC -kompatibilis Android okostelefonhoz, és átküldheti a készülék képernyőjén.


Hogyan használható ? Képek küldése Android okostelefonra ( NFC Egy érintéses megosztás). Android Wear órákkal Android Pay-t tudsz használni ha van olyan.


NFC -t, az Android Beam-et és kiválasztottam a HCE pénztárca használata opciót. Ha valakinek van NFC – Simple fiókos tapasztalata, ossza már meg.


Viszont azóta baleset érte a 7. By holding your mobile. NFC együttes használata (Lásd Nokia Lumia 920). Ma már a legtöbb okostelefon rendelkezik NFC -kapcsolattal, azonban ezt.


Van-e NFC az okostelefonomban? NFC használatát széleskörűen. Győződjön meg arról, hogy NFC chipje van a táblagépen vagy okostelefonon. Samsung A50et.


Az NFC olyan technológia, amelyet számos módon lehet használni, automatizálva a feladatokat az. NFC támogatásának ellenőrzésére az Android okostelefonokon. You can also use NFC to pay for items you have purchased.


How to use NFC To use NFC, for example to read information from a NFC tag. The device will first attempt to use NFC to make a payment. If the use of NFC is. The screen dims to indicate.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.