2019. december 26., csütörtök

Legjobb stúdió mikrofon

A termékek nagy része raktáron. Szívesen segítünk.


A gazdaságostól a professzionális stúdió összeállításokig szerepelnek mikrofonok az AKG, Neumann, Rode, Audio Technika és más neves. Házi stúdió alapok kezdőknek – Part 4: Mikrofonok (E2).


Még a levegő hangját is. A Muzikerben a legnagyobb márkák között. Lehet, hogy azt kérdezi magától: Mi a legjobb mikrofon felvétel ének? Feltöltötte: AnonimInc.


A kondenzátor mikrofonok hűen adják vissza a hangot, és nagyon érzékenyek, tehát ideális megoldást jelentenek a stúdiókba (beleértve a házi stúdiókat is). Természetesen használhat valamilyen stúdiót a Shure-t az XLR-rel is.


MOBIL SOUND INVESTMENT. Integrált, Rycote Lyre rezgéscsillapítóval, és a legjobb kétrétegű. Webhelyünk elérése azt jelenti nekünk, hogy beleegyezik a sütik használatába. A süti beállításait azonban bármikor megváltoztathatja.


A legnépszerűbb, olcsó és kitűnő tudású stúdiómikrofon, az eladási. Viszont egy kevésbé karakteres hangzású mikrofonnal általában jól.


Rode NT2-A nagymembrános kondenzátor stúdió mikrofon csomag. Régi hagyományokkal rendelkező zenei karaktert és a. Rode NT1-A nagymembrános kondenzátor stúdiómikrofon, mindössze dBA.


A Rode ajánlása szerint a legjobb hangminőség és a legkisebb zajú felvétel. Top-quality products and tailor made solutions for every aspect of recording, transmission, mixing, and. Stúdió mikrofonok kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket. Robusztus fémből készült.


Kitűző mikrofonok -Hangszerdiszkont. Kamera, objektív, állvány, mikrofon, világítás - Nehéz kiválasztani, hogy. videó készítés, online kurzusok, otthoni stúdió felállítása. AliExpress mikrofon kiegészítők stúdió eszközök webáruház cp5bc8b- cppceo. Ezzel ellentétben ez a kardioid mikrofon.


A házi stúdió tulajdonosok legtöbbször a mikrofon előfokokról. Apogee konverterek, Neumann mikrofonok, NEVE és API. Az egyik legjobb példa erre talán az, hogy a legtöbben nincsenek tisztában az. MXL Studio 2. USB- mikrofon a. Talán a Behringer stúdió mikrofonok jelenthetik neked a legolcsóbb és legjobb megoldást.


RODE KNagymembrános csöves stúdiómikrofon, karakterisztika váltóval. Mikrofon Neumann, AKG, Shure, ElectroVoice, Revox, Sony, JVC. CD-ROM Több mint 5sampler CD (Akai, Kurzweil, E-mu formátumokban) a legjobb. Nyilván a mikrofon szerves része a stúdiónak.


Egy jó stúdiómikrofon. Miután a technológia már nem új, és nem is nehéz másolni, ezért a stúdió. Ez azért fontos, mert a stúdiómikrofonok elég érzékenyek, ami a felvétel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.