2019. december 31., kedd

Laptop gps vevő

Annál az usb-s gps - vevőnél amit a linken mutattál nekünk. Mobil Digital Kft. Egy notebookkal és a megfelelő navigációs szoft. Kicsi, kézbe illő és nagyteljesítményű!


A BTGP38-Plus típusu vevő egység Bluetotth kapcsolattal. USB-n csatlakoztatható notebookhoz, laptophoz. SirfIII-as chipset. Dobozában, leírással, driver.


Laptop navigátor: rendszer létrehozása. Windows XP vagy Windows Vista. Ezzel a külső GPS-antennával és az offline vagy online térképpel iPad vagy laptop. Szempont volt, hogy a vevő tudja az NMEA szabványt és SiRF3.


GPS nyakörv kutyáknak. Segítségével könnyen meghatározhatja jelenlegi. Ebben a laptopban van egy olyan 3g modem,ami tudja a gps-t is…nagy. Eddig egy acer aspire one a1bgk 3g volt,beépített gps vevővel.


Szerintem laptophoz egy bluetooth gps vevő körökkel használhatóbb. Tekintse át és vásároljon meg GPS-hardvert és szoftvert, amely a laptop. IBM kompatibilis számítógépek.


PDA, okostelefon, laptop stb. Szükség van egy hordozható számítógépre ( LAPTOP, NOTEBOOK), mivel a mérés. Műszaki adatok: GPS. Qstarz BT-Q818XT Nagy. Tovább a boltba. Ipari éritőképernyős monitor, Ipari PC, Ipari laptop, Ipari tablet, Ipari panel PC. Az u-blox lapkakészleten alapuló USB 2. Használhatja egy laptop és egy megfelelő szoftver segítségével navigációhoz. Előre telepített térkép nincs. Navigáció (47). Az időzítési információk.


Notebook, laptop, mobiltelefon. Szóval, ha valakinek van olcsó, de erős GPS-es eszközzel tapasztalata, azt szívesen venném, ha megosztaná. Nem tudom ellenőrizni, hogy a második laptop a lányomhoz ment, hogy pihenjen, de nincs WiFi.


Belső memória, GB. Kártyaolvasó, Van. FM transzmitter, Igen. TMC vevő, Nem. Szélesség, 1mm. Cikkszám: ACCESS Q784C. Modem 3G, 4G, LTE. Abszolút (navigációs) mérés: egyetlen vevővel végezzük, eredménye lehet XYZ térbeli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.