2019. december 30., hétfő

Kondenzátor mikrofon

Kondenzátor mikrofon

Kondenzátor mikrofonok. Következő típus a kondenzátor mikrofon, amely esetében az akusztikai hullámok megrezegtetik a membránt, amely a kondenzátor elektródjának egyike. A Muzikerben a legnagyobb márkák. Soundking ED 0B kórus- és hangszer kondenzátor mikrofon.


Kardioid kondenzátor. Stúdiótechnikában. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. MIC-920B USB kondenzátor mikrofon, stúdió, USB, nagymembrános mikrofon, fekete Fekete.


A kondenzátor mikrofon és dinamikus mikrofon közötti különbség témája kimeríthetetlen. Ez így rendben is van, mi sem akarjuk lezárni, inkább.


USB, kondenzátor, kardioi univerzális, stúdió, állvány, szivacs, rezgéscsillapító, Broadcast, Podcast,r, Gamer. Világmárkák AKG, Sennheiser, Shure, Beyerdynamic, Prodipe. LEWITZ C100USB-W SET kondenzátor mikrofon szett.


Stage Line ECM-2professzionális kondenzátormikrofon. Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! Gyors szállítás, kedvező árak! Az Oktava 3kondenzátormikrofon belső felépítése.


Egy gyanúsan olcsó kínai kondenzátor mikrofon tesztjét mutatom be ebben a videóban. Saramonic SR-Q2M. Frekvencia átvitel 40Hz-20KHz. Kimeneti csatlakozó XLR. Mikrofon jellemzők. Kattints ide nagyobb képért. Kézzel gyártott kondenzátormikrofon vese, gömb és nyolcas karakterisztikával. Rode mikrofonok. A mikrofon szíve egy arannyal gőzölt rézkapszula. Az irány karakterisztikákat. Elektret ( kondenzátor ) mikrofon (forrasztási mezőkkel). Mennyiség (db).


Kondenzátor mikrofon

Professzionális minőségű kardioid kondenzátor mikrofon, ami akár otthoni projekthez, akár a profi studiók világába ajánlott. Az 1" valódi kondenzátor kapszula.


Ha van fantom táp, akkor kondenzátor mikrofon. Sokkal jobb a hangja. Hasznos számodra ez a válasz? A kérdező kommentje: Ez tök jó.


Kondenzátor mikrofon

RH Sound HSMC0stúdió kondenzátor mikrofon rezgésmentes tartóval, Vesekarakterisztikás kondenzátoros stúdió mikrofon. HSMA 001W Rezgésmentes. Válogass a Jófogás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.