2019. december 24., kedd

Karakteres nyomtató

Minden karakterhelyen a megfelelő karakter kerül a. Minél jobb minőségű nyomtatási módot választunk, annál lasabban készül el a dokumentumunk. Viszont a mechanika, és az elektronika fejlődése, megfelelő kialakítása, lehetővé teszi gyors nyomtatók gyártását, mind karakteres, mind grafikus üzemmódban. Ft (35) alatt: Tintasugaras nyomtatók, karakteres mátrixnyomtató, használt nyomtatók.


Ft (3- 100) között: A4-es, A3-as fekete és színes. A karakter kialakítása - Ez alapján egy újabb csoportosítás történhet. Vannak olyan nyomtatók, melyek a karaktert mozaik módon apró pontokból alakítják ki. Nyomtatók csoportosítása.


Tárcsás sor nyomtató. Mátrix nyomtató. Emellett beszélhetünk karakteres - és grafikus nyomtatókról. Ez utóbbiak esetében pontonként történhet a nyomtatás.


Jelöléstechnikai nyomtatók. A jelöléstechnikai berendezések manapság már elengedhetetlen kellékei a hatékony, gyors, és pontos gyártásnak. Karakternyomtatók.


Napjainkban a Domino vitathatatlanul az egyik vezető gyártó a kis karakteres ipari. Az A szériás Domino nyomtatók nyomtatófeje az ú. Minden nyomtatni kívánt karakter és szám lenyomata helyezkedik el egy gömbön, és a kívánt. Amikor karakter kirajzolása szükséges, a tűkre kalapácsok ütnek rá, és a tűk a. Termékismertető. A szalag millió karakteres élettartamával méltó kiegészítő a készülékhez.


Margarétafejes nyomtató karaktertárcsája. Oszlopok száma. NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIA. Mechanikus pontmátrix.


Az FX-890II nyomtató másodpercenként 7karakterre növeli az USD (Ultra Speed Draft) sebességet hüvelykenkénti karakteres karaktersűrűség mellett. Akár 40lpp nyomtatási sebesség és automatikus 2-oldalas nyomtatás. Egyszerű kezelhetőség az soros, karakteres LCD kijelző segítségével. Megbízhatóság, kiemelkedő.


A kiskarakteres nyomtatók széles választékának köszönhetően a Videojet minden felhasználási területhez megfelelő megoldást biztosít. Dataproducts Co.


USA) ( karakter henger alapú) ütő rendszerű nyomtatók hasonló nevű típusai alapján. Azon gondolkozol, milyen nyomtatót vegyél?


Válassz nyomtatót aszerint, hogy milyen célból van rá szükséged. Opcionális millió karakteres (vázlat módban, cpi-vel) Re-Inking. A nyomtatási technológia alapján tintasugaras.


Fejlessze vállalkozását minőségi vonalkód és címke nyomtatókkal ! Velünk semmi sem marad címkézetlenül! Kötelező mező Túl hosszú. Kijelző típus:soros karakteres, Magasság (mm):25 Mélység (mm):34 Nettó súly (kg):7. Alap szín:Fehér-kék, Beépített memória (MB):7karakter, Bemelegedési idő ( mp):Nem.


HP Color LaserJet Enterprise M652dn színes lézer nyomtató. A monitorok karakteres vagy grafikus üzemmódban működhetnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.