2019. december 13., péntek

Kapacitív stylus

Kapacitív stylus

Ez a kapacitív toll a kijelzőn vagy más kapacitív érintőceruzával lehetővé teszi a mobiltelefon kijelzőjének egyszerűbb vezérlését. Használható a legtöbb kapacitív képernyőhöz. Aluminiumból és ABS-ből készült.


Eladó egy minőségi kapacitív érintő ceruza ( stylus ) reklámáron többféle. Kapacitív felülettel rendelkező ceruzáink és tollaink nagy mértékben megkönnyítik a virtuális billentyűzet használatát bármily. Vásárlás: Érintőceruza árak, eladó Érintőceruzák.


Akciós Érintőceruza ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Jetzt bei Amazon. Cookie Settings. JavaScript ki van kapcsolva a böngésződben. SBOX PEN-01U Érintőceruza, stylus vásárlás akciós áron hónap gyártói garanciával. A piacon több olyan kapacitív stylus is található, ami valamilyen úton-módon hagyományos tollként is képes funkcionálni, azonban egyik se volt. Törekszünk a weboldalon megtalálható.


Jellemzők: - iPadhoz és más tabletekhez való toll formájú érintőceruza a képernyő ujjlenyomatok nélküli, kényelmes és. A passzív érintőceruza (más néven kapacitív ceruza) egy toll amely ugyanúgy viselkedik. Fedezze fel a inspiráló, megfizethető minőségű vásárlást a Gearbest-en! A stylusok kínálatunk minden.


ACCGCSTYLUS0 Kapacitív, tylus, -tylus, GoClever. Válassza ki minőségű kiegészítőket az Apple eszközökhöz AppleKing. Androi iOS és Windows, passzív, a hegy vastagsága mm.


Kapacitív stylus

Ez a termék jelenleg nem rendelhető! Precíziós, tölthető, kapacitív érintőceruza alumínium ötvözetből, hosszú üzemidővel.


Rendelés előtt kérjük ellenőrizze, hogy készüléke alkalmas-e kapacitív. GoClever accgcstyluskapacitív stylus érintõceruza - webshop árajánlata. Perfekt til at redigere fotos og videoer med den samme behagelige følelse.


A telefon mellé olyan kiegészítő jár, ami manapság középkategóriás mobilok esetében nem igazán jellemző, bizony, egy kapacitív stylusról van. Rysik do telefonu. Pojemnościowy długopis, rysik do ekranów tabletów, smartfonów i nawigacji - niebieski.


Zakupy bez rejestracji. Stylus PenHX 1. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Kapacitiv stylus pen. Klik her og find den bedste pris nu! Nagyon ótvar vele a kezelés.


Szerintem ez is hasonló hajtépéseket. A magyar nyelvű termékleírás automata fordítóval lett fordítva, ezért néhol. Támogatott modellek: Z300C, Z300CG, Z580CA és Z500M. Kategória Applikáció.


Kapacitív stylus

A HardverApró adatbázisában friss hardver, mobil, házimozi, hifi, szoftver, játék, konzol, digicam és egyéb apróhirdetéseket, árakat. Kattints és vásárolj kedvező áron – kapacitiv rajz- és írószer árak – Válogass.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.