2019. november 8., péntek

Usb mikrofon

Usb mikrofon

Akciós Mikrofon ár! Online boltok, akciók egy. Olcsó Mikrofon termékek, Mikrofon márkák. USB -s mikrofonok. Biztonságos választás és vásárlás. A Muzikerben a legnagyobb márkák között. Gyors kézbesítés. Segítünk a választásban. Rendszeres kedvezmények és akciók. Fedezd fel a nap. Termék típusa: Asztali mikrofon. Különleges jellemzők: állítható kar, némítógomb, gubancmentes kábel. Keresési kifejezés: " usb mikrofon ". Válogass a Jófogás.


Usb mikrofon

Mikrofonok, vezeték nélküli, kézi mikrofonok az Euronics. Stúdió minőség, univerzális. DJ Store Diszkó- Hang- és Fénytechnika üzlet és webáruház.


A gumírozott alap biztosítja a csúszásmentes talapzatot, és a gégecso lehetové teszi a. Raktáron = azonnal szállít. Ehhez a lebegő felfüggesztésű stúdióminőségű precíziós mikrofon, az optimális kialakítású mikrofonrács, a beépített zajcsökkentő szűrő és az antibakteriális. Hz frekvenciaátvitel -1dB SPL max hangnyomás -dB dinamika tartomány -hangerőszabályzó.


Usb mikrofon

Podcast, hangalámondás és mobil felvételek készítésére így egyaránt. UCsN5TEvPKyda6JBL598SeLQNagyfater. SilentiumPC Mikrofon olcsón! A fent látható kép illusztráció.


A termék a valóságban eltérő lehet. Szeretnék venni egy jó mikrofont (minél olcsóbban) énekes felvételekhez. Jazz és kalsszikus irányban használnám. Az Audio Technika.


Felcsíptetheted vagy akár az asztalodra is állíthato ezt a profi mikrofont. Ha egy kívánó minőségű mikrofonra vágysz. Könnyű és diszkrét megjelenésű ház. Többfajta hangfelvételi lehetőséggel és monitorozáshoz 5mm-es jack csatival a fülesnek.


Csatlakozás (kísérethez): 1. Kattintson a bekapcsológombra, ekkor kék jelzőfény jelenik meg. Več na TechTrade. Thronmax Mdrill Dome Masaüstü Profesyonel Usb Mikrofon THMAX01.


Henüz Yorum Yazılmamış.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.