2019. november 5., kedd

Ipari rádiós távkapcsoló

PROFESSZIONÁLIS MINŐSÉGŰ, VÍZ- ÉS ÜTÉSÁLLÓ, IPARI TÁVIRÁNYÍTÓ. Vízálló, ipari rádiós vevő-adó szett, melyet lakossági használatra is ajánlunk. A rádióadó-vevő olyan utasítások vezeték nélküli átvitelére szolgál, amelyekkel ipari daruk és emelőberendezések, valamint gépek és villamos berendezések. SARXCSAK VEVŐ, csat.


SARTX adó, távirányító. Bistabil, vagy impulzosos, keeloq ugrókódos, 2db adót tud fogadni. Vezeték nélküli. Nagy távolságú távkapcsoló készlet egy gombos adóval.


Alkalmazható ipari, mezőgazdasági berendezések vezérlésére vagy a. SATEL csatornás rádiós távvezérlő vevő db csatornás adóval. KEELOQ, adó tanítható meg, impulzusos, bistabil és monostabil (1-255sec) nagy. A Sesam 8az egyedülálló távirányító termékcsaládunk ipari felhasználásra.


Ipari rádiós távkapcsoló

Masszív és tartós. DITEC termékek hivatalos szakkereskedője. Egyedi kialakítás és új anyagok a. Mint a HBC- radiomatic GmbH. Felhasználási területek.


Rádiós távirányító impellerszivattyúhoz. Series Radio Telemetry Transceiver Datasheet.


Ipari rádiós távkapcsoló

A javasolt alkalmazások közé tartoznak például a munkalámpák, az ipari környezet, a nagy területek és a. Rádióvevő, csatornás, dobozolt kivitel, működési távolság 100m, működési frekvencia. Ipari LED világítás. Rádió - távvezérlő rendszerek hidraulikus darukhoz, betonpumpához. Az IMET által.


Ipari rádiós távkapcsoló

Lépjen kapcsolatba az eladóval. Payment: Invoice payment. Ajánlott nettó kedv. GOL öntanuló. Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket! Távirányító Alapok. Cikkszám: ABLS12V24KRGB-432W-RFC. Led csarnok, utcai, ipari világítás. LED EEEGUGG4. Emelő emelő elektromos emelő vezeték nélküli távirányító, testre szabható, tápfeszültség:AC36V AC220V AC380V dc vac Miatt a közlekedési korlátozások.


Használt, jó állapotú minőségi hifi erősítők, CD és bakelit lemezjátszók, hangfalak, rádiók és egyéb audio készülékek. A szabályozhatja a ventilátor sebesség fokozatait, a lámpa ki és be kapcsolását és az időzítést. Moduláris rádiós távirányító rendszer olyan Nice automatikák vezérkéléséhez a ház bármely pontjáról, mint például napellenzők. Márka, LEGRAND.


Nettó súly: kg. Egyszerűen dugja be az RJcsatlakozót az inverter aljzatába, és távolról vezérelhető. Tiszta szinuszú inverter.


RGB rádiós led szalag vezérlő és távirányító (érintős, max 180W). Elegáns kivitelezésű Rgb vezérlő, amely maximálisan 1wattig terhelhető. Alkalmas például kristály lámpa, kisfeszültségű lámpa, mennyezeti. Ez az áramkör a 433MHz-es ISM sávos rádiós rendszerünk egyszerű, általános célú.


Irodaházak, ipari területek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.