2019. szeptember 23., hétfő

Studio mikrofon

Studio mikrofon

RH Sound HSMC0stúdió kondenzátor mikrofon. Stúdió mikrofonok. Azonnal továbbítjuk. A Muzikerben a legnagyobb márkák között. Minden raktáron az e-shopban és az üzletekben. A HIT SPACE Magyarország zenei csúcstechnikáját kínáló üzlete, mindemellett az APPLE cég kiemelt hazai kreatív szakértője és kereskedője. A termékek nagy része raktáron. Gyors kiszállítás. Szívesen segítünk a választásban. Fedezd fel széles studio mikrofon szett kínálatunkat!


Rendelj online az eMAG. Válogass a Jófogás. Termékek széles választékban. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Egy kedvező árú RØDE szett mellyel azonnal indulhat a stúdió munka: NTnagymembrános stúdió mikrofon, SMR rezgésgátló mikrofonfogó pop-filterrel, AI- 1. A hangfelvevő stúdiók egyik legfontosabb felszerelése a mikrofon. Többféle mikrofonból válogathatunk, attól függően, hogy milyen célra. Audio-Technica USB mikrofonok bővülő felépítéséhez.


USB csatlakozású stúdió mikrofon házi stúdiózáshoz, mobil mikrofonozáshoz, podcastokhoz, webkonferenciához, énekeseknek, zenészeknek, podcastereknek. Ha jól megfigyeled a mikrofon bármilyen hangot képes felvenni, amit kiadsz.


Ha közelebb mész a mikrofonhoz. Professzionális minőségű kardioid kondenzátor mikrofon, ami akár otthoni projekthez, akár a profi studiók világába ajánlott. Az 1" valódi kondenzátor kapszula.


Studio mikrofon

Hz frekvenciaátvitel -2Ohm impedancia -1dB SPL max hangnyomás -1dB dinamika. Ft-os áron elérhető. A klasszikus NTmikrofon ezen újratervezett változata mindössze dBA saját zajával egyedülálló a stúdiómikrofonok világában. Az NT1-A stúdiómikrofon.


A Rode MDinamikus Mikrofon öntöttfém testének és strapabíró dinamikus. Aston Stealth dinamikus stúdió mikrofon a HangszerPláza kínálatában. Folytassuk a mikrofon kivesézését.


A mikrofon karakterisztikája: A mikrofonokat meghatározzák a fizikai, elektronikai és szónikus felépítésük. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési. Egy mobil stúdió, amely belépőt jelent a valódi kondenzátor- mikrofonok.


Kapszuláinak elhelyezkedése fix 90°-os XY elrendezésű, így minden esetben ugyanazt a sztereó hangképet képzi le, mint ami már az NT4-es stúdió mikrofon. Hagyj üzenetet.


Studio mikrofon

Studio Set, mikrofon nagy membránnal, kar, pók, szélvédő, kábel - A Vonyx stúdió készlet mindent tartalmaz, amire szüksége lehet ahhoz, hogy azonnal. Prémium elektret kondenzátor mikrofon, kiváló stúdió alkalmazásra.


Kifinomult, kitejresztett frekvenciaátvitel jellemzi, így ideális dobhoz, overheadhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.