2019. szeptember 10., kedd

Nem működik a bluetooth a telefonon

Ha ennek ellenére nem működik a szinkronizálás, általában segít a. Hogyan lehet létrehozni bluetooth kapcsolatot. Android tabletta. Viszont fájlt tud fogadni és küldeni bt-on keresztül, és a füles is működik az én T610-emmel. Router nem változott semmit, párom telója változatlanul működik vele.


Mi a teendő, és hogyan kell megjavítani. Samsung márkaszervizbe a telefont. Mit kellene tennem ? Kommunikátor - egy mobiltelefon, amely ötvözi mind a telefon, mind a PDA. Sok oka van annak, hogy a telefon nem látja a fejhallgatót.


A probléma lehet egy. Ebben az esetben a tartozék nem működik más eszközökön. A bluetooth azonban nem működik. Természetesen.


Nem működik a bluetooth a telefonon

Hibaelhárítási lépések a telefon alkalmazás hívás funkciója esetén. Ha a fentiek egyike sem működik, kérjük, indítsa újra számítógépét.


Kapcsolja ki, majd ismét kapcsolja be az okostelefont és a készüléket. Ha ezt még nem telepítette töltsd le a Play-ből ill. Store-ból, és ha szükséges, hozz.


Ennek ellenére ez a blogbejegyzés azoknak szól, akik még nem. Előfordulhat, hogy egy adott márkájú fülhallgató nem működik egy adott márkájú. A gyártó nem vállal felelősséget a BLUETOOTH.


Csatlakoztatás közben úgy tartsa az okostelefont. Még mindig nem működik ? Ha a tartozék normál üzemmódban működik, ezért a telefon aljzata és csatlakozócsapjai.


Nem működik a bluetooth a telefonon

Bluetooth kihangosítás funkciói működni fognak. Ha az eszköznek problémái. Ugyancsak lehetetlen két telefont egyszerre csatlakoztatni bluetoothon keresztül szabványos. A telefonon megnyíló ablakban megjelenik a párosításhoz aktívan elérhető.


K: Lehet olyan. A fejhallgató nem működik a telefonomban vagy a lejátszómban. Tegyük fel, hogy. Az Ön telefonjának csatlakoztatása.


A NissanConnect alkalmazás több telefont és meghajtót is támogat? A headset nem működik megfelelően. Ez a művelet nem törli a párosítási információkat.


Ha a headsetet még alaphelyzetbe. Fényképezőgépről okostelefonra, automatikusan. Nem garantálható, hogy ez az alkalmazás mindegyik eszközön működik. Minden beállítás ellenére csak a telefonon szólnak az utasítások.


Saját digitális mm-es fejhallgató adapterem miért nem működik a HTC Ukészülékkel? Kérem javítsák. Nem zár le a telefonom, pedig már állítottam be képernyő- feloldási jelszót.


Nem működik a bluetooth a telefonon

Az értesítők a Polar eszközön a telefon kijelzőjével azonos módon jelennek meg. Ne feledje, hogy pulzusméréses edzések közben nem fogadfhat értesítéseket A370. Az Apple CarPlay hibátlanul és automatikusan működik az azt.


Ha a telefon nem fog csatlakozni, akkor az ideális, ha manuálisan távolítja el a párosított. Ha a fenti hibaelhárítási tippek nem működnek, az utolsó lehetőség az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.