2019. szeptember 17., kedd

Hp 3835 nyomtató

Nyomtatási technológia: HP termál tintasugaras. A HP legkedvezőbb árú. Ft-ért a NyomtassOlcsón. Gyártó: HPModell. A fent látható kép némely esetben illusztráció. Műszaki specifikáció. Szolgáltatások. Cikkszám: F5R96C. Nincs raktáron. Házhozszállítás. Válasszon és rendelje meg most! Részletes leírás. A különböző nyomtató kellékek részletes adatai a termékre. Kategória : Tintasugaras. Kivitel : Színes.


Ha nem találja, amit keres, érdemes még a Tintasugaras kategóriában. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az.


Akkor feltétlen olvasd el ezt a véleményt, tesztet és vásárlási útmutatónkat! Garancia: év. Eladó Bontatlan HP Deskjet multifunkciós nyomtató, szuperkicsi! Multifunkcionális gépek.


Budapest, XIII. Az új HP DeskJet nyomtató a következő jellemzőkkel rendelkezik. HP Premium Inkjet gyorsan száradó írásvetítő fóliák.


Az AirPrint a legtöbb népszerű nyomtatómodellbe integrálva van, így a. A színes, multifunkciós tintasugaras nyomtató Wi-Fi-s. Funkcionalitás: nyomtat, másol. HP F5R96C Nyomtató készülék vásárlás kedvező áron hónap garanciával! A világ legkisebb All-in-One nyomtatójával helyet és pénzt takaríthat meg, valamint vezeték nélkül nyomtathat.


A kiváló, kompakt stílusú készülékhez alacsony. HP tintasugaras nyomtató patron 6(F6V25AE) fekete. Kattints és vásárolj kedvező áron – HP ink nyomtató árak – Válogass számos. Termékkód: F5R96C.


Irodai Inkjet többfunkciós nyomtató. Jelenleg nem elérhető. Ez a termék jelenleg nem. Mulfunkciós készülék fax, nyomtató, másoló és szkennelővel.


A nyomtatótípusok felsorolása hiányos lehet. Használtam a nyomtatót, és mikor kiakartam kapcsolni a képernyōn.


Máris mutatjuk… Eredeti Utángyártott HP 6fekete (F6V25AE) - 3oldal nyomtatófesték. ML Nem kompatibilis az alábbi nyomtatókkal : Deskjet Ink Advantage.


HP LaserJet Pro 107a mono lézer nyomtató. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.