2019. szeptember 19., csütörtök

Hordozható merevlemez olcsón

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító. HDD és a legújabb SSD modellekre, most az olcsóbb, HDD külső winchestereket fogjuk megvizsgálni. Rendelj az eMAG webáruházból! Nézz szét webáruházunkban!


Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és. DVDpapa - Személyes átvétel Budapesten. Külső csatlakozó: USB3. Vásárlás Szlovákiában, Esztergommal határos.


Periféria vásárlás, gyors házhozszállítással. A merevlemez megvásárlásával tárolóeszközt kap a számítógépéhez.


A számítógép merevlemezét mind belső, mind külső tárolóhelyként használhatja. Válogass a Jófogás. Szűrőpanel bezárása. Keresés a listában. WESTERN DIGITAL. Hol a legolcsóbb? Ebben az árkategóriában inkább olcsóbb külső merevlemezeket találnak, számolnia kell azzal, hogy az ár csökkenése a minőség romlásához vezet. Seagate Expansion USB3. Verbatim külső merevlemez, usb 3. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az.


LEGNÉPSZERŰBB, Ár szerint. A külső merevlemez eszközök igen nagy tárolókapacitással rendelkeznek és még akár operációs rendszereket is támogatnak. A DVDolcson olcsó DVD. Pénztárcabarát árak gyors házhozszállítással.


Néhány olcsó külső háznál, főleg 2. Számítástechnika vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron a. Ne hagyja elveszni értékes adatait akkor sem, ha notebookja a merevlemez működése közben javíthatatlanul megrongálódott. Szerelje be a merevlemezt ebbe. LaCie TB-os Mobile külső merevlemez USB-C és USB 3. TB Toshiba Canvio Advance USB3. Olcsó új eladó és használt Laptop merevlemez ár.


Maxell hordozható merevlemez. Jól hordozható, nagykapacitású, gyors és olcsó – mi az? Ez a házilag épített, USB 3. Itt egy colos, notebookba.


Egyszerre akár felhasználó is használhatja a hordozható merevlemezt. Ossz meg dokumentumokat, videókat, zenét vagy fényképeket, m-es wifi. TB kapacitás, 5", USB 3. Termék részletes.


Pendrive, Memóriakártya, Olcsó DV olcsó Cdvd lemez,írható CD DVD lemezek, üres CD DV memóriakártyák, pendrive, fejhallgatók, FM transmitterek. Adatmentés lehetséges, desktop merevlemezről, laptop winchesterről, ssd-ről, pendrive. Ha nem fontosak a rajta lévő adatok akkor a leg olcsóbb megoldás venni egy másikat a boltban. Van egy 1tb-os WD márkájú hordozhato hdd-m.


Merevlemez külső házak, tokok. Jellemzők: - 5" hordozható HDD külső ház - formatervezett divatos külső - támogato. Kedvezményes ár ¹.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.