2019. július 23., kedd

Nfc kapcsolat mosógép

Az applikációnak köszönhetően egyszerűen irányíthatja a mosógépét egy okostelefon vagy tablet segítségével. Smart Touch által kínált lehetőség használatával. NFC funkcióval. Ezeknél érintkezés nélkül tudunk fizetni, és persze.


A kapcsolat ezért automatikus és rendkívül gyors. Kedvezmény: 10. Eközben ez a technológia lehetővé teszi, hogy még jobban vigyázzon a vászonra. HASZNÁLATBAVÉTEL ELŐTT.


Nfc kapcsolat mosógép

Otthoni hálózati azonosító és jelszó. Fedezze fel a Candy elöltöltős mosógépeket. CANDY mosógép AKCIÓ × héten vásárolva egyedi ár, országos kiszállítás.


LG Smart ThinQ program tesztje. Végre az okostelefonommal ketethetek a mosógép agyában, vagy nem? Mosógép, F2J5QN3W. Gőzfunkció: Nem. Hab érzékelés és eltávolítás: Igen. FINDER Elektronikus kapcsolóóra, sorbaépíthető, programozható joystickkal. Dob kapacitás (l), 54. Kapacitás (kg), 7. TECHNIKAI JELLEMZŐK. Tulajdonságok: - Típus: zárt-dinamikus. Ház anyaga: alumínium. Meghajtó átmérője: 8mm. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media.


Nfc kapcsolat mosógép

Nem jó nincs kapcsolat. Az LG F4J5QN3W Szabadonálló elöltöltõs mosógép jellemzõi. Támogatott audió formátum, DTS, LPCM, PCM. Hangdekóderek, Dolby Digital, Dolby Dual Mono.


Inverter motor. Lehet olyan dolgok, mint a mosógép otthonról történő vízkőmentesítése, vagy a szűrők cseréje. Az eddigi leggyorsabb Galaxy chip, az eddigi legerősebb kijelzőüveg, az 5G- kapcsolat és a hosszú üzemidejű akkumulátor révén az Ultra valóban méltó a. WiFi kapcsolat.


A mosási töltet. Gyártó, XIAOMI. Kamera felbontás, 10MP. Kihangosítás, Van. Kijelző méret, 6. Például ellenőrizheti a mosógép időzítőjét vagy.


Nfc kapcsolat mosógép

Hányszor eset meg, hogy elindítottuk a mosógépet, és elfelejtettük kiszedni a. Minimális zajkibocsájtás: dB(A).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.