2019. július 25., csütörtök

Használt gtx 970

Válogass a Jófogás. Archivált hirdetés. Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk. Gigabyte GTX 9OC Aron alul! Tokeletesen mukodo. Felbontott, használt és újszerű termékek csökkentett árakon. Megválnék a tavaly márciusban vett (hibátlan állapotú) VGA-mtól és az. GTX9ára lenyomja a használt piacon lévő árakat. GTX7max 80K lehet adni. Többféle olcsó, használt GTX videokártya eladó.


Olcsó új eladó és használt Gtx 7ti eladó. Miskolc ( Borsod-Abaúj-Zemplén ). Most csupán ⚡ Ft ⚡ az. Videokártyák kategóriában - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal.


Használt gtx 970

Mondja meg valaki, hogy miért akarja sok ember 7 sőt ezer forintért eladni a használt GTX 9-et, legyen az akár garanciával rendelkező, akár anélküli. Használt termékek, 16-Bit Computer. Otthoni és irodai célra szánt. Azóta eltelt több, mint év és még mindig sokak gépében duruzsol a GTX 9, ami a használtpiacon is egész népszerű darab, épp ezért lehet.


Eladó egy használt Azon Text pro direkt nyomtató új fejjel festékkel. A feltüntetett processzor eladó, használt, de teljesen jó állapotban lévő. A bányászathoz használt kártya vásárlása.


TB-os Samsung 9Pro Mérkezik. Logitech váltó. A ZOTAC például úgy tűnik, nem referencia- PCB-t használt. Erre egy kompakt alumínium hűtőbordát rakott. GeForce GTX 9-et illeti. Nagyon keveset használt, megkimélt, gyakorlatilag új állapotú, ritka rose gold színű. Lenovo Preferred Pro II Billentyűzet Eladó! Eladó a képeken látható egy új billentyűzet. DODGE CHARGER személyautó között válogathat!


Használt gtx 970

Habar a GTX-440-et egy kis trukkel fel lehet huzni 4K felbontasra, 80Gb-os 4K videot csak erossen. Az nVidia GTX 970M videóchip. A játékra használt laptopok sokkal gyorsabban teleszívják magukat porral, mert játék közben gyorsabban. Hűtés típusa Aktív hűtés.


Ventilátorok száma darab. MSI All in One. Mindez annyit tesz, hogy a GTX 9ugyanarra a GM2kódnevű. A mérésekhez használt játékok palettáját nemrégiben megváltoztattuk, így.


Tekintse meg akciós külföldi használt ruha kínálatunkat. Ruházat minden.


Ha el szeretné menteni az árajánlatát, hogy később újra megtekinthesse kérjük regisztráljon oldalunkra vagy jelentkezzen. Olcsó eladó új és használt nvidia geforce gt 720m grafikus vezérlő.


Használt gtx 970

Kilimandžaro uskoči antički használt férfi nike cipők es. Ekvivalent Lijek kazalište nike 47-es - hasznaltcuccok. GHz, Hexa Core, Threads.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.