2019. július 24., szerda

Használt erősítő

Használt erősítő

Válogass a Jófogás. Házimozi rendszer, erősítő, hangfal. Bács-Kiskun, Kecskemét. Használt, jó állapotú minőségi hifi erősítők, CD és bakelit lemezjátszók, hangfalak, rádiók és egyéb audio készülékek.


Használt erősítő

Ipari szeletelőgépek, mikrohullámú sütők. Felbontott, használt és újszerű termékek csökkentett árakon. Fonestar AS-170PLUS - HiFi erősítő. Erősítők Hi-Fi lemezjátszók - használt Hi-Fi.


Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! Nobsound 2x50W Digitális erősítő, Bluetooth 5. Jack bemenet, USB-C. Szeretnék eladó lenni az eMAG-on. Többféle olcsó, használt hifi erősítő eladó.


Mennyi a hifi erősítő ára használtan? KIZÁRÓLAGOSAN HI-FI(home), HÁZIMOZI ÉS HANGSZÓRÓ, ILLETVE EZEK TARTOZÉKAI HIRDETHETŐK AZ OLDALON. Ez nem chat oldal, 2-üzenetváltás. Mastersound Duetrenta SE Sztereó Csöves erősítő.


Laney Eladó Laney AH1Audiohub billentyű kombó Billentyű erősítő. Eladó egy hibátlan, csak lakásban használt KC-550-es Roland billentyűerősítő.


Autóhifi webáruház és autóhifi közösség Autós erősítő autórádió DVD multimédia autóhangszóró, mélynyomó. Keverő erősítő eladó. PHONIC Powerpod K16.


Aki ismeri, nem kell bemutatni. Marshall MA50H használt csöves erősítő. EQ és hangerő szabályzó, effect loop. Greg Brick Puppy használt erősítő.


Ezt az erősítőt régebben a Stageshop rendelte meg Gregtől, és mi válogattuk ki hozzá a minőségi alkatrészeket. Elektromos gitár erősítő a Hangszer Pláza kínálatában.


Használt erősítő

Re: Csöves erősítő eladó. Hozzászólás Szerző: rob» hétf. Engem érdekel az erősítő. Pesten lakok a Petőfi hídnál. Acoustic 1Basszus kombó. Szinte gyári, hibátlan műszaki állapotban eladó. Eredeti Cervin Vega.


Azt szeretném kérdezni,hogy ki miyen erõsítõt ajánl Dynaudio kisméretû (audience)monitorokhoz. Vagyis hogy mondjuk egy Marantz PM-17-es jó. Lábkapcsolóval, szivacsos huzattal.


Azonnal továbbítjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.