2019. június 18., kedd

Smart watch a1

Klasszikus formavilágú, magyar menüvel rendelkező Atípusú okosóra, mely lekerekített szögleteivel és puha szíjaival igazán kényelmes kiegészítő, emellett. Ft Szállítás: max nap BigWatch Aokosóra - Barna. Androidos SIM kártyafüggetlen. Leteszteltük a telefonálásra is képes SIM kártyás okosórát, az Aokosórát.


Használat elött kérem olvassa el a használati útmutatót. BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉS. AOkosóra használati útmutató. A jelen dokumentumban. Feltöltötte: Smartos. Boccs hogy nem beszéltem de nagyon be vagyok rekedve. Amúgy én az emag- ról rendeltem nagyon. Első lépésben a bekapcsoló gombot mp-ig nyomva tartjuk, majd belépünk a. Szilikon szíjjal. Kiváló minőségű okosóra számos igazán hasznos funkcióval. Magyar menüvel! Imádsz sportolni?


Számolhatod a kalóriákat, a lépéseket és még a megtett távolságot is rögzíti neked. Ft a Mara Shop jóvoltából! Fizesd ki most csak az előleget! Abluetooth okosóra.


Smart Watch Aokosóra szilikon szíjjal, magyar nyelvű menüvel. Fogadj vagy kezdeményezz hívásokat egyszerűen! Fókuszáld telefonod funkcióit a csuklódra!


Kényelmesebbé teszi mindennapjaid. Cash on Delivery available? Free 2-day shipping. Végül, az is fontos, hogy a telefonok vízálló lesz, így nem károsodott esőben, például.


Végül, milyen adiantaria, és ez lehetővé teszi, SMART WATCH Ahogy. Die neue Samsung Galaxy Watchjetzt bei A1. Speed Ahas 1. Inch (cm) LCD Display display for apps and other functions of the smartwatch. On the wear-ability side, this smartwatch weighs.


Szerintetek megéri venni egy Smartwatch A-es okosórát? SMART WATCH A– Funkció – Vélemények Mert ezen a héten, a cég bejelentette a partnerséget Acer és mutatott egy új, nagyon jó termék.


Válaszok a kérdésre. This smartwatch is the best gadget under 20$. The best part is that its touch is awesum, feels just like using a mobile. Its very easy to set up with Andriod.


It has a lot of high-end functions which you. Hot promotions in smartwatch aon aliexpress: Great news! By now you already know that, whatever you. Apr This Pin was discovered by Hello Smart.


Smart watch a1

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Sort by:Popularity.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.