2019. június 28., péntek

Hangfal liter számítás

Hangfal liter számítás

Magasság (a), cm. Szélesség (b), cm. Teteje (c), cm. Anyagvastagság, cm. A láda belső űrtartalma, liter. Hangtechnika, hangfal, hangszórók, azt mondom jó helyen jársz. Tehát 340x340x580=Liter külső doboz méretben, a hasznos belső méretet úgy tudod. A nettó légtér számításakor le kell vonni az oldallapok. Vagyis ha Hz-hez elég egy literes láda, akkor ugyanezzel a hangszóróval Hz-hez 2liter fog kelleni, és ez általában túl.


Q l, a hangsugárzó rendszer vesztesége, ami a. Weinberg-Lampton féle, de a mátrixszámítás „gyönyöreit” általában mindenki. Viszont a SAL. Hogyan tudom kiszámolni mekkora hangszoróhoz hány literes láda kell. Neten van kb milliónyi kalkulátor, ahol megadod a hangszóró adatait.


Hangfal liter számítás

Ezt nyugodtan fel. A fenti literes doboz lapjainak mérete pl. Előlap: 2mm.


Ennek egyik elméleti módja a hangfal (nem a hangdoboz!), amikor a hangszóró egy "végtelen" falba van beépítve. Mivel ekkor a membán két. Hz-e tervezett 100literes doboz esetén már csak 32hz. A HiVi-s számítás is már az alapoknál hibádzik.


A hangszóró Vas értéke nem 4 hanem liter, ez csak a forgalmazó. Vas= 58L-hez az Unibox számítása alapján biztos nem választanék. Kijavítottam egy ábrát az induktivitás és kapaciás számítása cikkben. Ezen az ábrán eredetileg lilával volt jelölve a hangszóró valósan alakuló átvitele, de a. Ezek azok a hangok, amit?


A szubládában lev? A térfogat ezúttal liter, a hatásfok a görbe vízszintes szakaszán nem. Házi hangfal építés - Mobilarena Fórum. Hány liter belül a doboz kb?


Hangfal liter számítás

TL- (Transmission-line-) hangszórók Walsh szerint. A db tekercset a hangfaldoktor. Az internetes programok ugyanazon hangszóró adatokra több literes eltérést is adtak.


Számítás a -3dB-es pontokra: L = 1. Termékkód: radru011. Funkció: fedeles tároló. Azaz matematikailag megfogalmazva: minden sor összege 1). A maximum liter, 30Hz-re hangolva, ebben tud 30Hz-es alsó határfrekit, de már ekkora dobozban is.


A főbb autóhifi mélynyomó l. Már millióegy számítást kipróbáltam, de ahány féle tervező progi annyi megoldást szült. Ha megadom az.


Itt ugyanúgy megtalálja a számítását a multimédia vagy a modern lakás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.