2019. május 22., szerda

Motorola adó vevő

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső. Hatótávolság: akár km. Csatornaszám: 1 1alcsatorna. Motorola TALKABOUT TLKR Tadó - vevő készülék, piros. Nézz szét webáruházunkban! Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és biztonságos. Valós készletinformáció és házhoz szállítás. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők.


Motorola adó vevő

Az új, rejtett kijelző azonnal életre kel amint szükséged van az adóvevőre, és megkönnyíti a. Feltöltötte: Anico Kft. Kiemelkedő felszereltségével, masszív külsejével és általános időjárásállóságával a TLKR TExtreme készülék kész az új kihívá.


Adó - vevő vásárlás, kedvező Adó - vevő árak óriási kínálattal! Az extrém környezeti viszonyok extrém tulajdonságokat követelnek. A masszív és egyszerűen kezelhető TLKR THunter az összes funkciót kép.


Készlet tartalma: 2db adó - vevő készülék, 2db övcsipesz, hálózati töltő USB dugóval, 2db nyakba akasztó, 2db headset, hordtáska, megkülönböztető matricák. Egyszerűen használható, kompakt készülék.


Motorola adó vevő

TLKR TBlue Adó - Vevő Walkie Talkie készülék. Az ár 2db adó - vevőt és tartozékait tartalmazza. Távcső, walkie-talkie, térkép MOTOROLA - Túra felszerelés - Túra felszerelés - Túrázás, Fedezze fel több mint sportág. Adóvevő, távcső, térkép (1).


Szabad-e vezetés közben adóvevőt használni? A legtávolabbra hangolta a kisméretű adó - vevők frekvenciáját a katonai. Légy az első hozzászóló! Még nem szólt hozzá senki sem.


Minden jog fenntartva, Anico Kft. Mobil eszközök vásárlás, gyors. Raktárról azonnal. A termék az alábbi. Adó-vevő készülék, Lakossági kínálat, elektrikstore. De használhatja otthonában, fedett területen is. Nem fog Önnek csalódást okozni. A TALKABOUT TExtreme egy masszív útitárs, amelyre minden vad kalandja közben szüksége lehet. T50-es adó - vevőtől kap. Lehet az egynapos túra. Vásároljon online az RS-nél.


Motorola adó vevő

Walkie-Talkie ( adó - vevő ) km-es hatótávolság fekete.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.