2019. május 27., hétfő

Epson patron t1281

Intelligens patron és toner. Kapacitás: ~3oldal dokumentum Szín: fekete. Termékvonal: róka. Kiváló ár-érték arány év garanciával. Gyártó: Qprint Garancia. A szállítás a regisztrált felhasználók számára ingyenes. Szállítási idő: 2-munkanap. Ha nem találja, amit keres. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. A termék leírása. A fent látható kép némely esetben illusztráció.


Adóval együtt 5. Rendelés online webáruházból. Ez leginkább azt jelenti, hogy a termék. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár percek. Ft-os áron elérhető.


Súly: 4gramm. Nem véletlen, hogy fényképek. Epson utángyártott tintapatron szett. Admin: Az eredeti patronokat ezekből nem szerencsés tölteni.


LEÉRTÉKELT Zsugorban, de külső csomagolás nélkül. Hibátlan termékállapot. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit.


Címkék: tinta patron epson, tintapatron utántöltő, epson tintapatron sx13 Olcsó. Cikkszám: TJV242. Galéria megnyitása. Futár kézbesíti munkanapon belül. Készlet: Külső raktáron. Főoldal » EPSON » Nyomtató és kiegészítő » Printer Tintasugaras Patron. Vissza a találati listára. Tintapatron és toner minden nyomtatóhoz. Eredeti és utángyártott tintapatronok, tonerek. Országos kiszállítás.


Színes festékpatron amellyel kitűnő nyomtatási minőséget ér el ugyanúgy mint az eredeti kazettával. Bruttó: 3Ft. Postázási súly: g. Töltötinta súlya: 1ml.


Bestil nu og print i morgen. Archivált hirdetés. Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk. Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat!


CYAN UTÁNGYÁRTOTT TINTAPATRON, EPSON Használható a következő nyomtatókhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.