2019. május 14., kedd

Elm327 bluetooth nem csatlakozik

Ha az elm3nem csatlakozik az ECU-hoz, akkor tisztáznia kell, hogy mi az oka - az. Csak illessze. Azt hagyjuk, hogy nem eredeti, tudom én is, lényegtelen. Az eszköz elég sok autóval kommunikál.


Nekem wifis van es nem tud csatlakozni a olvasó és a android. Ezt az alábbiakban tárgyaljuk. Nyomaték OBDbluetooth adapter egy okostelefon, a hibák törlésére. Ne állítsa vissza kódokat, amíg meg nem jelenik a szakember, vagy.


ELM3OBD kiolvasót a. Amennyiben fény LED az adapter akkor is, ha az csatlakozik OBD2. Az adapter bluetooth vagy usb csatlakozón keresztül csatlakozik a táblagéphez.


Nem szükséges semmilyen olyan érték megjelenítése, ami hétköznapi szinten. Citroen Berlingo, az OBD-hez csatlakozik, utána semmi infó. Sajnos szinte képtelenség a motor ECu- hoz csatlakozni. Controller nem csatlakozik.


Olcsó, KIVALLÓ eszköz! Feltöltötte: Comet Mr. Kibökött egy főtengelyholtpontjeladószenzor hibát, amit nem rögzít az. Epp tegnap probaltam ki egy bluetooth -os elm3-et egy open astra.


Obd Mary egy autó diagnosztikai szkenner, műszerfal és utasszámítógép, számos jó funkcióval. A laptopon viszont nem látja mint bluetooth eszköz. Helló fórum felhasználók, valaki használja a bluetooth elm kábel a fiat ecu scan. Abból, amit olvastam felületek bluetooth illesztőprogram nem szükséges, de ki tudja, mi van a tányéron dobja.


Ebben az esetben zöld "madár" jelenik meg a képernyőn. Ha legalább egyikük nem világít. Az egy-két ezer forintért megvehető appok ugyan nem fogják helyettesíteni. Egyébként pillanatok alatt felcsatlakozik, ha minden rendben, és.


Torque és társai nem csatlakozik. Ugye a cucc neve az elm3, de látok olyat hogy obdelm3, meg simán obd elm327. Lehetővé teszik, hogy ellenőrizzék a függőben lévő kódokat, amelyeket nem értek el.


WiFI-n keresztül csatlakozik az. Bluetooth -os, Wifis eszközök, és egy kis. Utasoldalt olvastam, de ott nem találtam Biztositékokat.


Adott egy delphi ds150e klón, USB-n és BT-n keresztül csatlakozik a. Ez az alkalmazás nem csak mindegyiknek megadja az összes szükséges. Eddig van egy hátránya, miután csatlakozik egy normál hálózathoz, ez a fájl megváltozik, és az.


Amúgy nem igazán értem, hogy ha egyszer van OBDII port, akkor miért csak bizonyos. Az iránytű (GPS-alapú), amely nem fog mágneses interferenciát szenvedni. Az adapter kicsi, és csatlakozik a hozzáférést biztosító autó diagnosztikai. A szkennerünk alvó üzemmódjának fogyasztása csak 10MA, ezért nem kell.


A7: A készülék egy kis adapter, amely a jármű OBD-csatlakozójához csatlakozik. Semmilyen olvasóval nem kommunikál az autó, biztosíték lett nézve, valaki tudja mi lehet a gond? De nem csatlakozik sehogy sem.


Maga az adapter a telefonhoz gond nélkül kapcsolódik bluetooth -on, az egyik obd2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.