2019. április 2., kedd

Vonalkód adatgyűjtő ár

Vonalkód adatgyűjtő ár

Az adatgyűjtők és a vonalkód olvasók közötti különbség, hogy míg a vonalkód olvasók csak beolvasni képesek a vonalkódokat, addig a mobil adatgyűjtők a. Vonalkód olvasók (15). Kézi adatgyűjtők. RF adatgyűjtő, motorola adatgyűjtő, symbol adatgyűjtő.


A remek ár -érték aránnyal rendelkező. Mobil vállalati és ipari adatgyűjtők, tabletek, targonca és csukló terminálok. Mobil adatgyűjtőnek hívjuk az olyan fizikai vonalkódolvasó modullal ellátott okos.


Vonalkód adatgyűjtő ár

Mi az a PDA és mire használhatom? A Zebra cég termékeinek egyszerű használhatóságára, megbízhatóságára garancia. Felhasználási területenként változik, milyen mobil adatgyűjtő készülék a. Ilyen adatok lehetnek akár a cikkszám, név, szín, méret és ár is. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár ) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.


Zebra TCadatgyűjtő (TC720L-0ME24B0-A6). Címkék, Etikettek. Integrált kamera. Ezen a szinten a CCD are imager vonalkódolvasók mellett megjelennek a 2D vonalkódok olvasására alkalmas képalkotó, irány független.


Datalogic Falcon XAR mobil adatgyűjtő. A Honeywell CNaz egyik legsokoldalúbb vonalkódos adatgyűjtő, termékosztályában. Windows, vagy Android operációs rendszert, nagy. Akkor nézz be hozzánk és rendeld meg a számodra legmegfelelőbb készüléket még ma.


Zebra mobil adatgyűjtők, PDA-k, ipari tabletek összefoglaló. A korábbi “ hagyományos” adatgyűjtőknél a vonalkód olvasó és a képernyő merőlegesen. Zebra portfóliójában, és célja a megfelelő üzleti funkciók biztosítása a megfelelő áron. Beépített távoli CCD vonalkód olvasóval ellátott karakteres adatgyűjtő.


A Casio DT-X2vonalkódos adatgyűjtő a nagy sikerű DT-Xipari mobil terminál utódja. Megőrizte annak. Belépő szintű, univerzális.


PDA, üzleti PDA, mobil adatgyűjtők, ipari kivitelű tablet PC, mobil. A beépített 2D vonalkód olvasót tartalmazó verziók új, nagyteljesítményű. A mini szkennere.


Vonalkód adatgyűjtő ár

A BlueSky egy mobiltelefon, 2D vonalkódolvasó, adatgyűjtő, leltárkészítő. Főbb jellemzők: Processzor: Cortex-AQuad Core. Programjaink képesek a vonalkódok olvasására és nyomtatására.


Vannak úgynevezett vonalkódgyűjtők ( adatgyűjtők ), amivel a géptől függetlenül. Az adatgyűjtő berendezések vonalkód olvasóval felszerelt hordozható tenyérszámítógépek. A Windows CE operációs rendszerre általunk kifejlesztett adatgyűjtő. Fogyasztói ár áfa nélkül: 163.


Corning Gorilla Glass erősítésű beépített vonalkód olvasó, amely sokoldalúságával. Az előállított nyomtatási kép apró képpontokból épül fel.


Kis eladótérben és gyenge megvilágításnál is elbír a 2D kódokkal. Könnyű és kényelmes kontakt olvasó verhetetlen áron.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.