2019. április 18., csütörtök

Modulált tens készülék

A moduláció azt jelenti, hogy az impulzus. P– modulált. P– Tens MF P– Tens Burst PC- egyéni program.


Az izomstimuláló (EMS) valamely izom kezelésére, edzésére szolgál, nem helyettesíti a sportot, de felerősíti annak hatását. Egy jól megválasztott ideg és izomstimulátor otthonában teljes biztonsággal. Izom- és Ideg Stimuláló Készülékek Kedvezményes Áron. T-ONE COACH 4-csatornás elektroterápiás készülék - komplett alapcsomag - valamennyi a szettben található elektródával (összesen db), elektróda kábellel.


Modulált tens készülék

VIVAMAX Viva Tens Pro, Digitáis izom- és idegstimuláló készülék a Media Markt kategóriában. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt. Az izomstimulátor (EMS) valamely izom kezelésére, edzésére szolgál, nem helyettesíti a sportot, de felerősíti annak hatását.


Megérdemli a készülék az db. Gyógyászati, orvosi segédeszköz. Hálózati adapterrel. TENS modulált. Fizikoterápiás készülékek, Elektrother Combi, Medinther, Sonother, Vacuther és. A leghatékonyabb kezelést nyújtja, mert normál, modulált, Burst, valamint az. A készülék folyamatosan változtatja a frekvenciát, az amplitúdó. Ennél a terápiás metódusnál elektródát használunk két nem modulált. Az OE 3Elektrother Combi elektroterápiás készülék kórházakban.


Tens készülék és tens kiegészítők széles választékban. Ezt onnan tudhato hogy fájdalomcsillapító kezelés során rángást érzel az izmaidban. Kétcsatornás készülék kiváló, ha a fájdalmad egyoldali és maximum kb. Bőrön keresztül alkalmazott, elektromos idegingerlést jelent.


Kombinált impulzusok, Yes, Yes, Yes. Modulált impulzusos áram, Yes. Kotz áram, Yes. Változtatható kimenet: folyamatos burst modulált.


A THERLAN olyan multifunkciós készülék, amely alkalmas féle elektroterápiára, plusz van benne egy kétfejes ultrahang, amely. Egyszerű kezelhetőség, alacsony.


Modulált tens készülék

Kimeneti módozatok: konstans, burst, modulált. Az otthoni fizikoterápiás készülékek ma már mobiltelefon méretűek, ellenőrzött. Fizioterápiás készülékek forgalmazása.


A NERVOSTIM KLM 2olyan ingerterápiás készülék, amely az orvosi. Minden egyes gépünk magas teljesítményű, csúcskategóriás készülék.


Modulált tens készülék

A TensMed S84es készülékkel szimultán nagy izomcsoportokat kezelhetünk. Működési mód: folyamatos, és modulált.


A BEURER PO pulzoximéter a vér oxigén-telítettségét (SpO2), a szívfrekvencia (pulzus) és a pulzus modulációs index (PMI) mérését szolgáló eszköz. Folyamatos üzemmód: Az AT készülékkel. Tens Devices Az EMT-és az EMS készülék villamos stimulációs eszköze.


Termék helye: Magyarország. Eladó: pompea.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.