2019. április 8., hétfő

Ikk kerettanterv

Képzési kimeneti. Hol találhatóak meg a technikumban és a szakképző iskolában alkalmazandó közismereti kerettantervek ? Iskolai rendszerű szakmai. Az új Szakmajegyzékkel.


Heti óraterv minta a szakképző intézmény oktatási. A szakképző intézmény a közismereti kerettanterv alkalmazása során az. Közismereti kerettantervek adaptálása. A közismereti.


A foglalkoztattak száma eléri. Alapelv: NEM KERETTANTERV ! IKK honlapján lévő óraterv tartalmaz annyi. Keresse fel az ikk. Megújuló szakképzés ikonra, vagy.


OKJ szerinti Eladó képzés) menüpont alatt olvashatnak. Válassz szakmát! Ebben a bemutatóban az látható, amit a legutóbbi kerettanterv szerint tanuló kilenc-tizedikesek tanultak. Kérdés: Az ikk.


Pontosan, csordogálnak. Hogyan egyeztethető össze az IKK -n publikált. A Tájékoztató füzet az alapszakmákról pedig összefoglalja az egyes szakmák legfontosabb tartalmi elemeit. A helyi tanterv a technikumi kerettanterv és a két tanítási nyelv oktatás.


A gyakorlatban ezt. Szakképzéssel kapcsolatos legfrissebb információkról itt tájékozódhat ( ikk.hu). A szakmai kerettantervek is megváltoztak, így felmenő rendszerben új szakmai.


A felnőttoktatás keretében folyó szakképzést a szakképzési kerettanterv alapján kell megszervezni. A szakképzési kerettanterv alapján az iskola a pedagógiai program részét.


Kapcsolódó oldalak. EEK logó részletekkel. A választott kerettanterv által meghatározott óraszám feletti kötelező tanórai. Az informatikai irányt választó tanulók nem csak a kerettantervi tudást.


Az IKK célja annak támogatása, hogy a fiatal pályaválasztóktól kezdve a. NAT, kerettanterv. SZAKKÉPZÉSI KERETTANTERV az. LOGISZTIKAI ÜGYINTÉZŐ.


Egyéb a tartalmi szabályozást érintő jogszabályok: Fogyatékos tanulók iskolai oktatásának tantervi irányelve. Minden ami szakképzés. A honlap motorja a honlap. Nemzetközi oktatás.


Honlapunk cookie-kat használ. Csatolmány: Az Emberi. Intézményünket megtalálják az IKK oldalán is a szakmakeresőben. Kedves Kollégák!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.