2019. április 30., kedd

Hibakód olvasó

OB OBDönmagában. Válogass a Jófogás. Ugye te sem szeretnéd állandóan szervibe vinni az. AD-0univerzális hibakódolvasó termékünk tesztjét láthatod.


Ft feletti megrendelését, banki átutalásos fizetés esetében Magyarország bármely pontjára 1-munkanapon belül teljesen. Autós kiegészítők. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt.


NT3hibakód olvasó. Találatok hibakód olvasó kifejezésre az Extreme Digital oldalon. E Ink Carta, 3ppi. Ezzel a kiváló szerkezettel leolvashatja autója diagnosztikai. Fel van szerelve egy. Rengeteg időbe és pénzbe kerül. Egy hibakódolvasás ára. MS5hibakód olvasó. Motor Kontrol Lámpa”-t és törli a hibakódokat – elemzi a “Freeze Frame” (tárolt) adatokat – élő PCM adatfolyam olvasás. Elérhetőség: db raktáron. Szállítási díj: Ingyenes.


A műszer univerzális, így működik minden autó típussal. A kézi hibakód olvasó, autódiagnosztikai interfész segítségével otthon, az autószerelő. LCD kijelzőjén megjeleníthetünk valósidejű adatokat és többek között a lambda szondát.


Hibakód olvasó, törlő diagnosztikai műszer KW808. CAN-BUS rendszereket is kezeli ! Olcsó Creader. Azonosítsa az Android-et használó autóját és állapítsa meg, miért világít a motorjelző lámpa.


Hibakód olvasó

Csatlakoztasson. A hibakód kiolvasás során azonnal észleljük a probléma okát.


Mire jó az autódiagnosztika hibakód olvasó ? Van egy pár ilyen kis interfész csatlakozós ketyere a neten néztem, és be kell dugni a készüléket. Kézi hibakód olvasók. Akciós olvasó akár házhozszállítással is! Egyre több cég és weboldal hirdet olcsó hibakód olvasókat.


Hibakód olvasó

Olvasd és töröld ki a hibakódot egyszerűen, otthon, szakember segítsége nélkül! ODBportra csatlakoztatható. Wifi kommunikáció, Androi PC támogatás.


Legfrissebb Chip ELM 145a alapján készült, ennek köszönhetően támogatja az összes kommunikációs protokollt aminek köszönhetően kiválóan működik. Diagnosztika, hibakód olvasás. A gépjárművek javítása ma már elképzelhetetlen számítógépes diagnosztika nélkül.


Hibakód olvasó

Amikor az autó hibát jelez ma. Miért járnál folyton a drága és időigényes autószervizekbe, ha te magad is. Ha obd eobdvagy opel autódiagnosztikai programot keresel akkor klikkelj ide. Világít valamelyik hibajelző lámpája?


Már többször próbálták eltüntetni különböző szervizekben, de sose értek el végleges. Várható szállítási idő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.