2019. április 29., hétfő

Elm327 wifi használata

OBDELM 3Interfész 1. Ami érdekes, hogy a kínaiak vannak annyira pofátlanok, hogy keygennel együtt adják az appokat is az olcsó ELM3klónjaikhoz CD-n :D. Rendeltetésszerű használat. A készülék jellemzői. A Bluetooth OBD-II Car Controller alapinformációi.


BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK. A kompatibilis járművek listája Egyszerű használat, megbízható konstrukció.


Run down of the Clone ELM3ODBadapter connected to a Toyota RAVand a Ford Focus and using the. Feltöltötte: Comet Mr. Az " ELM3v1.


Mint már megértette, az autoszkenner használata nem pénzpazarlás, hanem egy. Amennyiben számítógépen szeretnéd használni, akkor ezt az eszközt ajánljuk. Ali Babától három-négyezerért jön az ELM3– így hívják a kis adaptert.


Elm327 wifi használata

A másik terület, amire szokás használni ezeket az appokat, olyan. A Torque program a következő autódiagnosztikai eszközeinkkel használható. A program kitünő. Azonosítsa az Android-et használó autóját és állapítsa meg, miért világít a motorjelző lámpa.


Csatlakoztasson. Locate Wi-Fi network, created by ELM3OBDII adapter and connect to it. Válogass a Jófogás. WIFI ELM 3OBD ELM3hibakód olvasó, törlő wifis.


Lehetővé teszi a számítógép és az ELM3használatát, hogy különböző. Legfrissebb Chip ELM 145a alapján készült, ennek köszönhetően támogatja az összes kommunikációs protokollt aminek köszönhetően kiválóan működik. Például használhatja-e a kocsi audio berendezését?


Elektronikus eszközök. Leírás, Fontos. ELM3WIFI OBDâ…ˇ Scanner Works with all OBD-II compliant vehicles. Android tabletta használható az olcsó ELM 3leolvasó eszköz.


Elm327 wifi használata

ELM3autós szkenner: hogyan kell használni, hogyan működik. Ez egy Bluetooth, Wi-Fi és USB kábel. Aki sokunkhoz hasonlóan használni szeretné őket, az tegye saját.


Elm327 wifi használata

App Store-ból és csak WiFi -s OBD adapterrel használható. Használat, Hétköznapi. A WIFI Legfrissebb. ELM 3WIFi hibakód diagnosztika OBD IPHONE ANDROID.


A csatlakozót becsatlakoztatva a. A szoftver regisztrálható az OBD DIAG interfészhez kötötten is,így egy másik számítógépen is használható a szoftver,ha a regisztrált interfésszel van használva. Ha nem tudja, hogyan kell használni, van néhány How-to-do video alul.


ELM3forgács-val sorozat, USB, Bluetooth-on vagy WLAN ( WiFi ). Is használható a PC Bluetooth Kártyával. Super Mini KW9WIFI ELM3V1. ODBOBDII Autó Diagnosztikai Lapolvasó Eszköz ELM 327.


Pe gyártás talál egy legördülő menü, ahonnan válassza ki a márka és a modell. A Mercedes me Adapter használata ingyenes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.