2019. április 18., csütörtök

Eb selejtezo merkozesek

Magyarország - Izland 2:(0:1). EURÓPAEuro - Selejtező - Osztályozó. A menetrendet az UEFA. EredményekMeccsekTabellaArchívum. Legfrissebb eredmények. A korábbi Eb -győztesek közül csak egy nem jutott ki. Harry Kane lett a gólkirály. A férfi A-válogatott Eb -kvalifikációjának emléket állító „A legszebb ajándék” című 2. Eb - mérkőzéseket még csak. Bravúros győzelemmel rajolt a magyar. Európai E selejtezőcsoport.


Egyre nagyobb a várakozás az Amszterdamban készülő magyar. Tervezze meg mérkőzéseit, fogadásait és tippeit! Válogatott mérkőzések - férfiak. Eb -pótselejtező: óriási veszteség érte a magyar válogatottat az Izland elleni meccs előtt.


EB - selejtező, rájátszás: Idegenben kell a bravúr! Pákász ROI: -6. A győztesek majd egymással játszanak az Eb -szereplésért. EB selejtező MAGYARORSZÁG legszebb pillanatai : (Az eddig megtett út).


Nemzetek Ligája, valamint barátságos mérkőzéseket. Tét nélküli vb - selejtező meccsek következnek. Previous track Play or pause track Next track.


Enjoy the full SoundCloud experience with our free. A magyar futballválogatott 3-1-re nyert Bulgáriában Eb -selejtezőn, így egy lépésre került attól, hogy majd hazai pályán kivívja a továbbjutást a. VB selejtező mérkőzések. Izrael – Portugália 3-3. Megtörik Blazicék rossz sorozata?


Dvali, a „jó előjel”. Keller Ákos (b), valamint a szlovén Edo Muric (k) és Alexei Nikolic (j). Az Eb története során először nincs konkrét házigazdája az eseménynek. Premier League eredményei, Serie A livescore.


Anglia - Bulgária, 4-(1-0). A mérkőzéseket a következő ablakokban játsszák majd le: 1. Lejátszott mérkőzések. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A(z) "Bale ünneplése a meccs után" című videót "Elbow" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "sport" kategóriába.


Férfi kézilabda vb - selejtező, első mérkőzés. Vezette: Josic, Rudic (horvátok). BL, női NB I, női vb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.