2019. március 14., csütörtök

Gps antenna autóba

GPS antennák esetében. Ezzel a kis OTG kábellel arra alkalmas okos telefonjához könnyedén csatlakoztathat USB Pen Drive -ot, nézhet filmeket, hallgathat zenéket vagy másolhat.


Termék: antenna. Elhelyezés: belső. Rögzítés: mágneses. Névleges áram, 15mA.


Tápfeszültség, 2. Ezzel az antennával egyaránt beköthető akár gyári vagy akár OEM gépjármű navigációs egység is. Az antenna magas szintű energiahasznosítása valamint az. Fedezd fel széles belső antenna autóba kínálatunkat!


Gps antenna autóba

Gps antenna Fakra csatlakozóval, mágneses gps -001. Mind a(z) találat megjelenítve. Autó antenna adapter. Alapértelmezett rendezés, Rendezés népszerűség szerint, Rendezés legújabb alapján.


Gps antenna autóba

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! V DC tápfeszültségű autóakkumulátorokkal használható. Tetőantenna autóhoz, erösítővel.


Gyártói rendelési szám. Antenna árbóc, csavaros rögzítés 400mm. Navigálás PDA-val: autóba ideális.


Az a probléma az autóval, hogy az antenna túl magasan van, nem fér be a. Gps autó antenna, autó külső antenna, hirschmann autó antenna, autos tv antenna, autos dvb t antenna, hirschmann autó antenna erősítő, autó urh rádió. Helyszín a Nagymarton (Mattersburg, Ausztria) melletti autópálya-csomópont.


Mágneses külső autós gsm antenna eladó méter kábellel, csatlakozó a végén. Az autóba épített navigációs rendszer segíti a sofőrt abban, hogy a számára. A saját esetben “nehezítés” volt, hogy az autó még garanciális volt, így. Kapcsolódó keresések: gps antenna autóba smb-a.


SzűrőAktív szűrő: 0. A műholdas navigáció az autóba épített stabil vagy kivehető mobil. COBAN GSM antenna. Ha szüksége van gyári antennára, vagy csak egy antenna pálcára, vagy esetleg TV antennát szeretne, ebben a kategóriában. Univerzális erősítős szélvédő antenna.


Gps antenna autóba

Nagyon ritka ma már, hogy antenna nélkül kerül forgalomba az autó. Egy előre beállított időközönként sms-t küld a koordinátákkal. G hálózaton működik (Vodafone, Orange és Telekom). Car audio kellék típusa, antenna.


Legalább méterre az autó előtt látnia kell, ez ugyanis a lehető. Lézerblokkoló, LÉZERBLOKKOLÓ ÉS RADARDETEKTOR. Az eszköz helyes megválasztásához el. BMW EEgps antenna.


Telepünkön alkatrészek széles. Viszonteladókat keresünk! Kihagyhatatlan akciók autófelszerelés, autókiegészítő és autókellék termékeinkre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.