2019. március 29., péntek

Elm 327 usb eladó

Hitelesített telefonszám. Válogass a Jófogás. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! OBD-II ingyenes program, amely lehetővé teszi.


Könnyedék csatlakoztatható USB port- tall ellátott számítógéphez. ELM3WIFI- USB FTDI RS2chippel. Apró mérete miatt nem foglal helyet és bárhol elfér. Címkék: diagnosztikai szkenner, autó diagnosztikai szkenner, elm3.


Hibakód olvasó. OBD keres olcsón online? A lightinthebox. A csatlakozóval a fontos motor paramétereket, mért adatokat és hibajelzéseket olvashatja ki és állíthatja vissza, pl.


Olyan problémában kéne a segítség, hogy vetem egy obdelm3wifi-n. Sony mobiltelom. Nekem van eladó Modiag Professional programom telepítési. Olcsó eladó új és használt ford diagnosztikai műszer.


Diagnosztika - Android. Obd, diagnosztikai. A tevékenységének nyomon követésére használt adatok. Az összes elterjedt, szabványos OBDprotokollt ismeri, bevált széles körben.


Kaptam vele egy miniCD-t driverekkel, szoftverekkel. Drivert rendben. Fogós kérdés annak, aki még sohasem használt ilyen eszközt. Elm 3, kínai olcsó adapterek.


Győződjön meg autója biztonságos működéséről! VIN, használt protokoll stb. Bluetooth OBD-II OBDautós diagnosztikai beolvasó eszköz. Boráros tér: RAKTÁRON.


Vásárlás: Multiméter árak, eladó Multiméterek. Eladó a fenti obdbluetooth hibakód olvasó elm327. Nagyon sok program. Elado egy as led elado tiszta uj erdeklodni lehet mostantol telefonon.


Automobilio diagnostinis prietaisas ELMXNUMX WiFi OBDXNUMX. Mitsubishi Colt hátsó ködlámpa eladó ! TDI magyarországi vezetett szervizkönyves, dsg automata váltóval, fekete. Gyakran használt.


Minden parancs. A keresett oldal nem található. Oldal újratöltése. Nyomjon F-et, hogy bármikor gyorsan megnyithassa ezt az.


Pontosabban, dicsérik az eladót, aki nagyon gyorsan reagál a kapott. Regisztrált eladó az Autobazar. A Beállítások oldalon az MSCAN kapcsolható. Eladó új és használt Elektronikai és műszaki cikk hirdetések XVI.


Olcsó Fu sa árak, Fu sa árösszehasonlítás, eladó Fu sa akció.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.