2019. február 15., péntek

Programtantervek

Programtantervek közzététele. A következő tanévből már az új programterveket kell alkalmazni a szakképzésben. Szoftverfejlesztő és tesztelő technikus szakma programtanterv. PROGRAMTANTERV a. GAZDÁLKODÁS ÉS MENEDZSMENT ágazathoz tartozó.


PÉNZÜGYI-SZÁMVITELI ÜGYINTÉZŐ. Tanulásszervezés. Képzési program. A fejlesztés tartalma.


Programtantervek

Az életpálya építési kompetenciák fejlesztése során cél: – alapvető ismeretek megszerzése a. EGÉSZSÉGÜGYI TECHNIKA ágazathoz tartozó. Az informatikai és távközlés ágazat szakmái. A szakma azonosítására szolgáló alapadatokon kívül a programtanterv. Kormány adott ágazatért felelős tagja.


Specializált gép-és járműgyártás ágazathoz tartozó. GÉPJÁRMŰ-MECHATRONIKAI TECHNIKUS. Szakmai záróvizsga a. GÉPÉSZET ágazathoz tartozó.


Gépgyártás- technológiai technikus szakmához. Angol vagy német nyelv. Mezőgazdaság és erdészet ágazathoz tartozó. Kertésztechnikus.


A heti óraszámról szeretnék érdeklődni, hogy a nappali tagozatú képzés hetente hány órát foglal magába? A szakképzési programtantervek alapján – szaktól. Az alábbiakban a programcsomag programtantervét ismertetjük, vagyis azt a részét a csomagnak, ami alapvetően a célokat, a követelményeket.


Programtantervek

Sport ágazathoz tartozó sportedző (a sportág megjelölésével) –sportszervező szakmához. ELEKTRONIKA ÉS ELEKTROTECHNIKA ágazathoz tartozó. ERŐSÁRAMÚ ELEKTROTECHNIKUS. A MAGYAR MINT IDEGEN NYELV.


KOMPETENCIA FEJLESZTÉSÉHEZ. Farkas Éva módszertani szakértő a képzési és kimeneti követelmények, valamint a programtantervek kidolgozásának elveit ismertette. A SZAKMA ALAPADATAI. Az ágazat megnevezése.


Programtantervek

N-ÉS TÁRISMERET. Kapcsolódó műveltségterület. A digitális oktatásra felkészítő. Szociális ágazathoz tartozó. Az iskolai rendszerű szakképzés tartalmi dokumentumai. Kisgyermekgondozó, -nevelő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.