2019. február 27., szerda

Palmtop jelentése

MiMi az útmutató tudástár. A kifejezés a következő kategóriákban található. Palmtop jelentése, eredete, magyarázata. Példamondatok, kiejtés és fordítási gyakoriság egy helyen.


Palmtop jelentése

Ha további kérdésekre és válaszokra kíváncsi informatika témakörében, keressen tovább a. PDA szó jelentése ugyanis ennyi: „digitális személyi asszisztens”. Pocket PC esetleg PalmTop ). A palmtop kifejezés nem szerepel a Spanyol Királyi Akadémia (RAE) szótárában. Klasszikus notebookok. Ezt nagyon kicsi.


A hagyományos értelemben. Következő: palóc. Adys version 4. A jelentés szavaira is rákattinthatsz. Licitálás mobiltelefonokra, vezetékes telefonokra, alkatrészek és tartozékok, faxok eladása és megvétele, árverése.


Palmtop jelentése

Ezzel jónéhány mobiltelefon, palmtop és egyéb infrával felszerelt eszköz csatlakoztatható a géphez, vagy akár gép között is lehet drótnélküli kapcsolatot. A Deep jelentése oldalon: profound. Keresésed a Deep.


Az angol palm szó jelentése : tenyér, után "tenyérben tartható számítógép", ma a PDA-kat értik alatta. Előfordul még, de ritkán, az átvitt minősítés is akkor, amikor a szó jelentése a. DictZone Magyar. A görögök a halottak szájába O. Charon révésznek szól, ki a halottakat az alvilági Styx folyón átszállítja. A PC az angol Personal Computer rövídítése, jelentése : személyi számítógép.


Részletek megtekintése. Megjelölés kifogásolhatóként. LEADTEK PalmTop TV. No opinions about this product. Tell us what you think about the item. Icon, palmtop (n). Visszaélés jelentése. Fontosabb bitjeinek jelentése : C (carry) bit akkor kap 1-es. Zsebszámítógép. Párhuzamos port. Tenyérnyi számítógép.


Palmtop jelentése

Valamely bitvektorhoz rendelt redundáns bit, amely a bitvektor átvitelénél a vevőoldalon hibajelzést tesz lehetővé. Scrie-ne ce gândești despre produs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.