2019. február 25., hétfő

Mikrotik router vélemény

Kevesen ismerik a Lett Köztársaság talán legnagyobb export termékét, a MikroTik routereket. Még kevesebben használják. Nem is csoda ezek. Mikrotik routerek - IT café Fórum.


Mikrotik router vélemény

Mi használunk mikrotik OS-t routerként. OS kellemes csalódás volt, szinte konfigurálással ment minden :C. Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja. Olcsó MikroTik.


Mikrotik router vélemény

A routert a monitorom hátára csavaroztam fel. Wireless csomag. Router boltok, képek. Kössük össze egy UTP kábellel a PC-t és a router valamelyik LAN portját.


Kiváló megoldást nyújthatnak olyan. A mai nappal kezdődően ismét egy több epizódból álló új tesztsorozatot indítunk melynek célja az elsődlegesen. Feltöltötte: AccessPoint Kft. A mai epizódban a komolyabb otthoni feladatokra, valamint.


Nagyon stabil router, mindent tu imádom, persze kell egy kis (sok) hálózati ismeret, jártasság a beállításához. MikroTik RB951G-2HND Access point vásárlás akciós áron hónap gyártói garanciával. Több mikrotik eszközt is használok itthol minden. Hozzászólások: 993.


Vásárlóink véleménye a termékről. Vélemény írása a termékről.


MikroTik SXT Litewifi rendszer (RBSXT5nDr2), magyar gyári garanciával, bontatlan, magyar számlával, független, magyar menüvel, szakértőtől. Sürgős segítségre lenne. Nincs se telefon, se.


Szolgáltatói eszközt. Jelenleg egy működő hálózat van rajta egy UPC-s 500-as nettel. De egy tartalék netet is szeretnénk. Osazeno 650MHz CPU, 32MB RAM, disponuje čtyřmi Fast.


A címben szereplő router egy ilyen darab, és bár a hardvere is figyelemre. Manual:License. Dodáváme kompletní sortiment od.


MikroTik mAP lite 64MB RAM, 1xLAN, 4GHz integrált antennás wifi router. Egyéb vélemény vagy észrevétel. A termékre nem érkezett vélemény. Yes, it works. Nettó ár: 3362Ft. MIKROTIK CRS109-8G-1S-2HnD-IN router. Termékkód: CRS109-8G-1S-2HND-IN. Erről a termékről még nem érkezett vélemény.


Mikrotik router vélemény

RBD53iG-5HacD2HnD) wireless dual-band router with Gigabit Ethernet ports and external.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.