2019. február 18., hétfő

Desktop virtualizáció

Desktop virtualizáció

Desktop virtualizáció. Rövid ismertető magyarul. Napjaink egyik informatikai sláger témája a virtualizáció. Segítségével a korábban a hardver.


A Horizon termékcsalád virtualizált vagy távoli desktoprendszerek és -alkalmazások elérését biztosítja egy könnyen. Virtualizáció A-Z ig. Szerver, desktop, alkalmazás.


Van aki mindent hypervisornak hív. Platform virtualizáció fajtái (konklúzió). Hatalmas asztali virtualizációs rendszer szolgálja ki a Morgan Stanley dolgozóit.


Desktop virtualizáció

Amire használnám a. App-V, SoftGrid). Ez az úgynevezett szerver virtualizáció, amely nem a virtualizáció.


Desktop virtualizáció

Másrészt pedig ott vannak a virtualizáció iránt rajongók, akik négy virtuális gépet futtatnak desktopjukon, és ugyanazt érzik a virtualizációval. Napjainkban az egyik legfontosabb tényező az adataink védelme, a rendelkezésre álló erőforrások hatékony felhasználása.


Ez pedig nem más, mint az NComputing. A virtuális desktop szolgáltatás egy. Paravirtualizáció.


A desktop virtualizációs megoldások egyedülállóak, hiszen egyszerre látnak el hardvert és szoftvert. Natív (teljes) virtualizáció. Kernel-alapú virtualizáció. Konténer alapú virtualizáció.


Alkalmazás virtualizáció - 2. Hyper-V, XenServer. Jelentős különbség, valóban.


A Vmware és a Citrix – a két legismertebb desktop - virtualizációs megoldás fejlesztő – a korábbi szervervirtualizációs infrastruktúrát alapul véve. Vasváry György - IT virtualizáció: INFORMCIS TRSADALOMRT ALAPTVNY BIZTONSGMENEDZSMENT. A végfelhasználó számára lehetővé teszi, egy desktop környezetben a jogosult hozzáférést, valamely alkalmazáshoz.


Az asztalvirtualizáció segít a szolgáltatás minőségének és a biztonságának javításában, a rugalmasság növelésében és a költségek csökkentésében. A szerver virtualizáció mellett egy másik rohamosan terjedő üzleti megoldás a desktop virtualizáció. Egy virtualizált környezetben a hagyományos irodai.


VMWare View – VDI szoftver. HP, Fujitsu, Wyse, Leadtek vékony- és zéró kliensek. Szolgáltatásunk keretében. A VMware Horizon ezekre a kihívásokra nyújt megoldást.


Legyen szó akár központosított alkalmazás és desktop menedzsmentről, akár felhő alapú SaaS. Aki nem tudja, mi az, az is napi szinten használja a virtualizációt, a felhőszolgáltatásokat és számtalan szerveroldali technológiát.


Az Intel és az ARM azonban. Published with reusable license by Zsolt Katona. Thumbnail of frame 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.