2019. február 1., péntek

Cynex ajakápoló

Cynex ajakápoló

Mikor már láttam hogy az előző ajakápolóm fogyatkozni látszik elkezdtem gondolkodni hogy mégis milyen termékre is akarok így az ünnepek közeledtével. Megújult változat!


Cynex ajakápoló

Használatával az ajak másodpercek alatt. Regeneráló, tápláló és hosszantartóan védő ajakápoló. Száraz kicserepesedett vagy túlérzékeny ajkak mindennapos ápolására.


Gyorsan regenerálja táplálja. Sajnáljuk ez a termék jelenleg nem elérhető áruházunkban. Legutolsó ismert ár. Első alkalommal impulzusvásárlás volt. Cynex Vanilla ajakápoló. Ajakápolók - nagy választék, kedvező árak! Vásárolj ma a Rossmann Online Drogériában! Pretty Smile szájfény roll-on 12ml Q10. Szállítási idő: 1-munkanap. Kiszerelés: 2x8g Mennyiségi egység: DOB EP kártyával nem vásárolható. CERA DI CUPRA REGENERÁLÓ AJAKBALZSAM 10ML.


Bontatlan csomagolásban jó minőségű ajakír. Jelenlegi ára: 1Ft. Több termék vásárlása esetén használja a kosaras vásárlást! Csúszásmentesítő 10kg.


Eszter körömlakklemosó 100ml. Olcsó eladó új és használt greenland ajakápoló. J FOREVER ALOE SUN LIPS ajakápoló ajakbalzsam FLP. Forever Bright Toothgel - Fogkrém.


Complex: fogkrém, fogkefe. Perlux: prémium mosógél, mosópor, bio mosógél (100%-ban lebomlik) QuickStar: VFM mosópor, mosógél. AJÁNDÉK 2DB CYNEX AJAKÁPOLÓ.


Cynex ajakápoló

Nagyon sokáig tartott, amíg elhasználtam, jó kis ajakápoló volt. Rendesen hidratált, de csak pár óráig volt nyoma. Amit nyáron vettem ugyanilyen kettes csomagot most fogyott el. A csúnya sárga színe miatt nem szerettem.


Nivea Men krém. A termékválaszték boltonként eltérő. Ez is nagyon jó volt ! Hidratál és a színét a számon imádtam, akkoriban csak félée volt. Rimmel Royal Gloss szájfény-ELKELT!


Az avonos az egy rúzs és ajakápoló egyben de igazából csak. Itt Melcsi néven követlek, a fscen pedig Melinda Kert néven. Ugyanaz a hatás csak kedvezőbb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.