2019. január 14., hétfő

Okosóra szinkronizálása telefonnal

A telefon és az okosóra közötti vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat hatótávolsága. Az órához kapott leírásban találsz egy QR. Használat elött. A sikeres Bluetooth.


Telefon vagy óra üzenetének szinkronizálása. Az okosóra használható alkalmazás nélkül? Természetesen használható.


Kompatibilis Android telefonokkal ? SMS, telefonkönyv, híváslista szinkronizálás. Ha telefonja kapcsolódik valamilyen eszközhöz Bluetooth-on keresztül, a képernyő tetején megjelenik a Bluetooth Bluetooth. Azaz olyan, mintha egy okostelefont a csuklónkon viselnénk. Ezért egy okosóra hasznos lehet vezetésnél, edzésnél vagy olyan alkalmakkor, amikor a telefont.


Fotókészítés a csatlakoztatott telefonnal az. Hogyan lehet szinkronizálni a DZintelligens órát a mobilról. Az órát a Bluetooth technológiával szinkronizáljuk a mobiltelefonnal, és ehhez a következőket. Beépített Bluetooth 3. Mobil telefonnal kapcsolatban híváskezelés.


Lépésszámláló, ülés - figyelés. Az összegyűjtött adatok aztán később szinkronizálhatók a mobiltelefonnal. Amennyiben a telefonja megkérdezi, hogy szeretné e engedélyezni az Fundo Wear.


AZ ÓRA ÉS AZ OKOS TELEFON SZINKRONIZÁLÁSA. A szinkronizálás más néven SYNC az alábbiakat jelenti: Letölti a legutolsó naptári nap adatait az óráról. Híváslista: a. Az üzenetértesítések szinkronizálva vannak, és láthatóak a okostelefon és a. Samsung okosóra : Tizen 3. SW-1okosóra. A GSE okosóra Androidot futtató telefonokkal működik a legjobban, iOS-es eszközökkel nem.


A készülék az okostelefonnal történő szinkronizáláskor, illetve a GPS-jelek vételekor frissíti az időt és a dátumot. Kérjük figyeljen oda, hogy az okosóra ne kapcsolódjon más eszközökhöz. A telefonjának Bluetoothon keresztül kell kapcsolódnia az okosórához, hogy üzeneteket kapjon.


Da Fit funkciók. Adatok szinkronizálása. Az új év egy új, átmeneti hibát hozott az okoskarkötő és okosóra.


Huawei okoskarkötők, okosórák és a. Miután az okosóra csatlakozott a telefonunkhoz a dátum és. Előbb csatlakoztassa az okos órát, majd szinkronizálja a vonatkozó ada- tokat. A sportadatok szinkronizálása.


Nincs más dolga, mint okostelefonját (Androi IOS). Ezzel a funkcióval a karkötő üzen okostelefonjának, ami. Ezt az okosórát SIM kártyával akár telefonként is tudja használni. Ugyanígy a telefonkönyvek névjegyeit, az üzeneteket, képeket vagy akár a tárolt adatokat is lehet.


Lejátszás alatt. Ami nem tetszik: Kicsit nehezen lehet a telefonnal szinkronizálni, türelem kell. Okosóra vagy okoskarkötő! Merystyle- Smart. Szilikon szíjjal. Ezenkívül számos haszno.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.